90 napos diéta~ Szénhidrát naphoz írna nekem valaki recepteket? . (többi lent).
Én zöldségeket ennék a helyedben 'CH napon'.
Azok a válaszolók, akik pedig lebeszélnének erről, nos.. nem kéne előre leszólni őket, valamivel tapasztaltabbak lehetnek.
Persze hogy nem hízta vissza ismerősöd azt a sok izmot amit leadott a diéta alatt. Igen, mert izmot fogyott le vele, nem pedig zsírt. Mikor elkezded a diétát, csak a víztől, és a glikogéntől fog megszabadulni a szervezeted, ez lesz az első pár kiló. Aztán mivel nem eszel fehérjét, szépen elkezded bontani az izmaidat. Ráadásul az anyagcserédet is tönkreteszed: három napon keresztül KIZÁRÓLAG szénhidrátot eszel. Igen, jól hallottad, a keményítő és a gyümölcs is SZÉNHIDRÁT. Arról meg, hogy valaki diéta alatt csokit meg tortát eszik, hagy ne mondjak semmit...
Tudod mi az a szálkásító diéta? Nézz utána...
én régen sokat fogyókúráztam ezzel. Általában 3 hónap alatt lement 15 kiló, melyet kb. egy év alatt szedtem vissza, majd kezdtem újból...
A szénhidrát nap volt a kedvencem. akkor ettem vajas kenyeret, süteményt, palacsintát, lekváros tésztát stb...
"A szénhidrát nap volt a kedvencem. akkor ettem vajas kenyeret, süteményt, palacsintát, lekváros tésztát stb..."
Ismét megjegyezném, hogy egy diétáról beszélünk. Aki ezeket olvasva még komolyan veszi ezt a baromságot, az nemes egyszerűséggel szellemi fogyatékos...
Szerintem.. a magyarok alkossanak rasszokat.
Az egyik (alsó) csoport az, aki évente fogyókúrázik, mondjuk ott is a rosszabb, amelyik vajas kenyérrel..
Egy kis gumicukor és cukros tej is finom hozzá, és szénhidrát (+tej mert az ad egészséget).
kedves 7-es.teljesen igazad van.
az előtted hozzászóló pedig,ha mindig 1 év alatt vissza szedted,akkor neked nem logikus az h nincs túl nagy értelme ennek a "ratyi" diétának? Ember vagy,Nem növény.Tehát gondolkozz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!