Gyümölcsnapra ez elég lesz? Megfelelő?
Figyelt kérdés
reggeli: 1banán+3kiwi
tízórai: 1alma
ebéd: 1banán+1kiwi+grapefruit+meggy
vacsora: 1banán + 1alma
2013. febr. 22. 16:42
2/8 anonim válasza:
Hát ez nagyon kevés, ilyenkor legalább 1kg almát meg szoktak enni...
Nem is beszélve arról, hogy vacsorára banán? Hát ez alapból nem jó...
3/8 anonim válasza:
Szerintem minél hamarabb hagyd abba a 90 napost, ha normálisan meg egészségesen le szeretnél fogyni.
4/8 anonim válasza:
Szerintem több gyümölcsöt egyél, meg igyál rostos leveket.
Nekem hatásos a 90 napos diéta, amit -megjegyzem- a háziorvosom tanácsolt.
5/8 anonim válasza:
A 90 naposban gyümölcs napon annyi gyümölcsöt ehetsz, amennyi jólesik. Vagyis ha neked ez pont jó, akkor mi a kérdés? Egyébként én ilyenkor nem osztom fel reggelire meg ebédre a gyümölcsöket. Felhozok a szobámba 5 narancsot és mikor éhes vagyok, megeszek egyet, ha nagyon éhes lennék, akkor meg keresek több gyümölcsöt.
6/8 anonim válasza:
Szerintem az ilyen fogyókúráknak semmi értelme sincs.
Há fogyni akarsz?: sportolj
Általában úgy is az szokott lenni h há esetleg fogysz akkor is visszahízod, de ha sportolsz akkor biztos, hogy nem.
7/8 anonim válasza:
Imádom az összes fogyókúrát.
Kb. semmit nem érnek!
HA le akarsz fogyni, 3 napig ne egyél kb. semmit (rizskenyér,...), és annak lesz hatása.
8/8 anonim válasza:
#7 Ügyes vagy, most ajánlottál neki egy még rosszabb módszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!