1.68 magas es 96 kg vagyok. Ezelott 4 eve szultem csaszarmetszesbe es nagy maradott a hasam es egy plusz suj. Mindent megprobaltam de nem megy sot meg felesleg jon pluszba. Tud e valaki rajtam segiteni?
Csak te segíthetsz magadon , elszánntsággal, kitartással.
Próbálj lépésről lépésre haladni, és ha valami nem sikerül rögtön, akkor se add fel.
Elsőként felezd meg a kaja adagodat, és ne nassolj, inkább iktass be egy tízórait, meg uzsonnát, de ezekre az étkezésekre ne kenyeret hanem gyümölcsöt, vagy joghurtot, ilyesmit egyél, így a vércukorszint nem fog ingadozni, nem lesznek éhségrohamaid, és picit összébb is szűkül agyomrod.Vacsorára se kenyeret egyél, hanem inkább tojást, tejet, gyümölcsöt ilyesmiket.
Mozogj legalább heti 4x fél órát, aerob mozgást, gyors gyaloglás, lassú futás.Én pl nagyon szeretem Norbinak a fitnessz kikbox 2 dvd-jét, vagy lépcsőzőgépet alacsony fokozatra állítva, mintha futnék rajta, úgy csinálok, de ezen mindig elzsibbad a talpam, ilyenkor csinálok 20 felülést, majd visszamegyek rá, aztán megint felülések, és ezt 40 percig ismétlem, heti leglább 4x.
Ahogy az első is leírta,senki nem tud rajtad segíteni.
Magadon kell segítened,mi legfeljebb tanácsokat adhatunk!
Az nem derül ki a kérdésedből,hogy mi az a minden amit kipróbáltál.Ha mindenféle gyors fogyást ígérő csodaszerek,akkor nem csodálom,hogy semmi nem történt.Ezek a csodaszerek semmit nem érnek.
A legtutibb recept az ez:
mozgás+normális evés+rengeteg kitartás=tartós fogyás!
-Fuss,de vastagtalpú cipőben és füves vagy salakos pályán!
-Ússz,legalább heti 2 alkalommal,mondjuk úgy 30+ hosszt/alkalom.
-Kerékpározz jó sokat!
-Sétálj sokat,bejön a jó idő,lehet menni túrázni mindenfelé.
-Amikor már kicsit leadtál,akkor menj el táncolni,mert az brutálisan le tud fogyasztani.
-Zumbázz valami minőségi edzőnél.
-Járj aerobikra
Én ezeket csináltam 1-2 dologgal kiegészítve és láss csodát,lefogytam 17 kilót 1 év alatt.
Ezek mellett normálisan ettem és rohadt kitartó voltam!!!
Kevés tésztát szabad csak enni,kerüld a zsíros kajákat,péksütiket és minden olyan dolgot amiben sok a szénhidrát és a cukor.
Félreértés ne essék,nem éheztetni kell magad!Csak normális mennyiségeket enni.Van,hogy napi 6-7 alkalommal is eszek,de akkora adagokat amivel jól lakom.A jól laktam és a rommá ettem magam és minnyá szétszakadok közt pedig elég nagy különbség van! Ha viszonylag korán(8-9 körül) lefekszel,akkor 6 után ne nagyon egyél semmit.Én szoktam,mert 11-12-nél előbb soha nem alszom.Egyél sok gyümölcsöt.Nem tudom milyen az anyagi helyzeted,de ha megteheted,akkor vegyél update vagy subway termékeket.
Mellékesen hozzáteszem,hogy utálom a Norbit,mert egy paprikajancsi,de a termékeik nagyon is jók!
Itt most nagyjából leírtam minden fontos infót.Egy valamit Neked kell hozzátenned,a kitartást!
Írhatnék egy motivációs regényt is ide,a Te fejedben kell valaminek megkattannia.
A legtöbb ember azért nyúl legális és nem legális fogyasztószerekhez,mert nem képes kitartóan edzeni!Kifogást azt tudnak gyártani és szidni mindenkit,hogy így nem lehet fogyni...
Én 80 kilóról lementem 63-ra egy év alatt,idén nyárra pedig kockás hasam lesz :) Nem érdekel senkinek a hülye "úgy sem fog sikerülni" szövege,meguntam azt ahogy kinéztem és van egy célom,amit el fogok érni,akárki akármit mondd!
Sok sikert! :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!