Nagy baj ha esetleg kihagyom a 90 napos diétából a vacsit?
most 90 napod idióta diéta nélkül is gonolj bele, hogy pl lefekszel este kilenckor, és másnap pl kelsz 7 órakor, ugyebár lefekvés előtt 2 órával mondjuk nem ettél semmit akkor az összesen 2+3+7 =12 órán át nem kap tápanyagot a szevezeted, szerinted ez hasznos?? elárulom hogy ha nem kap tápanyagot akkor energiát keres majd, tápanyagot fog felvenni, igen ám, de honnét veszi fel??? a testzsírból?? hmm jó is lenne, ha így lenne mindenki szép vékony lenne, koplalok és már vékony is vagyok, zsír meg nicns rjatam. Nem a szevezetnek ilyenkor gyors energiára van szüksége, amit az izmokból, az izomszövetből fog visszabontani. Ebből az jön, hogy az izmod szépen eltűnik szépen lassan a zsírod alól, holott az izom az, ami segti a zsírégetést, tehát többet ártasz magadnak mint használsz, persze a testsúlyod csökken és vékonyabbnak is látod magad, csak épp a zsírod maradt ott ahol volt. persze ehhez még jön egy csomó finom apróság -- hormonzavar, vitaminhiány stb
HAJrá 90 NAPOS!!!!!!!!!!! :DDDDDDD
Hát igen, megnézném aki a 90 napostól lefogy, hogy milyen alakja lessz utána. Mert ők csak a mérleget nézik ahelyett, hogy a tukröt néznék. Hurrá! "fogytam 6 kilót" , aztán olyan az alakja, mint a teleszart zokni.
Ez a lusták diétája. (meg a leendő pajzsmirigyzavarosoké, gyomorfekélyeseké és cukorbetegeké)
Gratulálok nekik!
A kérdező számára a válaszom, hogy igen nagy baj! Egyetértek az elöttem kommentelőkkel, de nem mindenben.
Miért kell annyira lehúzni, ha valaki 90 naposozik? Életemben nem diétáztam még, versenysportoló lévén adja magát a napi sport és egészséges étrend. Ennek ellenére, szerintem még mindig a 90 napos diéta a legkíméletesebb. Sokkal jobb mintha káposztaleves kúrával szenvedne az illető, vagy ha koplalna
2,
elnézést, technikai oko miatt két részre szakad a kommentem.
Azzal én sem értek egyet, ha valaki ül a kanapén és mosolyog magában, hogy húú de jó, túl vagyok a 30. napon. SPortolni, sportolni, sportolni. Sport minimum a köbön. A kilók nagyon könnyen följönnek, viszont rettenetes nehezen mennek le. Azt hiszem ezt nem kell kifejtenem. Viszont önmagában a sport sem elég. Csapattársam pl. büszkélkedhet egy kis felesleggel, annak ellenére, hogy napi 3 órátkeményen edz. Viszont nem figyel oda az étrendjére.
A kérdező szempontjából oda akarok kilyukadni, hogy önmagában a diéta nem elég, és mielőtt belekezdenél egy fogyókúrába, tanácsos diabétesz vagy természetgyógyász tanácsát kikérni. Hiába olvasol utána a neten, 20 oldal se helyettesíti a szakértő tanácsát.
A kommentelők szempontjából pedig: Nagyon jó dolog, hogy elmondjátok a veszélyeit egy egy ilyen kúrának, de tényleg nem értem, hogy miért kell lenézni azt, aki kipróbálja? Egy lépést tett azért, hogy egészségesebb legyen. Inkább 90 naposozzon, mint maradjon minden a régiben és szedjen mellé fogyitablettákat, vagy koplaljon.
Minden fogyni, ill egészségesebb életre vágyónak (normális, észszerű úton) sok sikert kívánok a célja eléréséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!