Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Milyen feltéttel lehet pizzát...

Milyen feltéttel lehet pizzát enni?

Figyelt kérdés
Paradicsom, gomba oké... de sonkát, sajtot nem lehet, a zöldség sütve már elvileg keményítő, gyümölcsöt se lehet... akkor mit???
2008. máj. 18. 12:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem attól, hanem a diétától....a diéta pedig nem csak egy napból áll, minden nap függ a másiktól...
2008. máj. 20. 16:24
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Nincs élelmiszerkémiából vizsgám, de én minden 4. nap pizzát eszem ebédre par.szósszal, ha szereted hagyma, gomba de semmi sajt (bár amikor bűnözök, teszek rá egy kis parmezánt)és másnapra mindig megy le a súlyomból. Igaz, a pizzát én csinálom.
2008. máj. 22. 20:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Nos kedves hitetlenkedő válaszolok... idáig 35 nap alatt 6 kg ment le, pedig egy percig se koplaltam. Ha nem hisztek a 90 napos diétában, akkor nem kritizálni kell, hanem keressetek más kérdést amire válaszoltok. Nem okoskodásra voltam kiváncsi, hanem egy válaszra a kérdésemre. Nem azt kérdeztem szerintetek egyek e pizzát, hanem azt, mit tegyek rá. Nem érdekel hogy nem hisztek abban, hogy lehet fogyni vele, mert én látom h lehet. Az első válaszolót pedig nem megbántani akartam, csak leírtam a kommentemet a válaszára, amiben amúgy láttam a segíteni akarást, míg az utána szólok csak beszólogatni akartak... tisztelet a kivételnek. Minden esetre ezen a honlapon nem fogok több kérdést feltenni a 90 napossal kapcsolatban, mert más kérdezőknél is láttam hogy csak cs*szegetni tudták őket, olyanok akiknek fogalmuk sincs erről a diétáról.
2008. máj. 25. 21:26
 14/16 anonim válasza:
53%

Hmm néhány válasz...Ezért kérjen az ember tanácsot???

Pizzát simán lehet enni pizzaszósszal,hagyma,paprika,paradicsom biztosan mehet rá,szerintem ananász is.Ami tényleg kerülendő az a gomba,mert sok benne a fehérje és a sajt,na meg a kukorica:(

2008. máj. 25. 22:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Gratula a fogyáshoz!

De te komolyan hiszed, hogy ez így marad? Hogy nem jön vissza? Hogy az anyagcseréd nem lassul be ha csak 4 naponta eszel szénhidrátot?

Nos a szénhidrátra folyamatosan szüksége van a szervezetnek, mivel az izmokban csak keveset tud tárolni glikogén formályában, ami ráadásul igen hamar kiürül. Ezért fontos többek között egy diétában a napi 6 kisebb étkezés és a stabil vércukor szint. A 90 naposban ez nem valósul meg, mert a tápanyagok különböző mértékű inzulinkiválasztást idéznek elő. A glikémiás indexről talán hallottál már: például a magas glikémiás inexű pizza gi -jét csökkenti ha zöldséggel, hússal együtt eszed. De a magában elfogyasztott magas GI szénhidrát (pl. a Te pizzád) a legrövidebb út a cukorbetegséghez és az elhízáshoz. Gratulálok a "tudásotokhoz".

Az elején aki jószándékkal írta, hogy egyél inkább teljeskiőrlésű tésztát, barnarizst, rozskenyeret, azt meg lehurrogtátok. Ez vicc. Persze engem is le fogtok, de hát azt hiszem én még mindíg jobb helyzetben vagyok mint Ti, én nem kúrom el az egészségem.

2008. máj. 25. 23:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Majd azt is írd meg, hogy mennyit szedtél vissza a leadott kilókból.
2008. máj. 26. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!