Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Milyen tapasztalataitok...

Flower5874 kérdése:

Milyen tapasztalataitok vannak erről a diétáról? Lehet vele eredményes fogyást elérni úgy hogy a leadott kilók nem jönnek vissza?

Figyelt kérdés

2012. aug. 30. 09:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

a tapasztalatok: "bözsi néni barátnőjének a férjének az apja fogyott vele 20 kilót" Ez jobb, mint az észérvek?

Ez a diéta szar és kész. Nem csak én gondolom így, hanem az orvosok is. Aki fogyott vele, az meg nagyrészt izomból, de ugyan olyan szarul néz ki utána is.

Ehelyett a "diéta" helyett van működő, kipróbált módszer, amihez tapasztalatot is írtam, ami nem csak mérleggel van alátámasztva. Leírtam neked. Hajrá!

2012. szept. 10. 19:27
 22/24 Manka68 válasza:
Akkor én is írok neked tapasztalatot, igaz csak másodkézből : a koleganöm végigcsinálta vele a 3 hónapot, kb 5 kiló ment le róla, és amint abbahagyta szépen visszakúszott rá minden.
2012. szept. 11. 04:43
 23/24 anonim ***** válasza:
Bármelyik diétára igaz, hogy ha hirtelen abbahagyod, és visszaállsz a régi életmódodra, amitől sikerült meghíznod, természetes, hogy megint visszahízol. Ami régen hizlalt, az a diéta után is fog, a változtatás mindenkinek a saját kezében van. Azt hiszik sokan, hogy 3-4 hónapig figyelek rá, mint eszek, sportolok, fogyok 20 kg-t, aztán abbahagyom a mozgást, nem figyelek rá, mit eszek és az úgy is marad. Bármelyik diétát hozhatjuk példának, minddel ez a helyzet.
2012. szept. 11. 08:42
 24/24 anonim ***** válasza:
továbbá az a jó diéta, ami egészséges, és életed végéig tarthatod. amit én írtam az ilyen.
2012. szept. 11. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!