Akik kipróbálták ezt a 90napos diétát! Mi a tapasztalatotok?
A 90 napos idiótaság egy teljesen működésképtelen, haszontalan időpocsékolás. Operettdiétának, alibidiétának is nevezik, leginkább azért ,mert ezzel önigazolást nyernek a dagadékok hogy ők márpedig genetikailag ilyen kövérek, és nyugodtan zabálhatnak tovább, a lelkiismeretük tiszta.
Ha valóban fogyni akarsz, és valóban sokat,akkor először is sok testmozgás kell hozzá, másodsorban pedig koplalás.
A koplalás nem kell a fogyáshoz. Én naponta 5x eszek sose vagyok éhes és megvan a heti 1 kiló mínusz. Természetesen helyesen étkezem, és naponta-kétnaponta elmegyek futni. Olvass utána a helyes táplálkozásnak és fogadd meg. Emellett mozogj rendszeresen
Anya szokta csinálgatni a 90 napost, de neki mindig visszament. De volt már olyan is hogy még vége se volt a diétának már elkezdtek jönni a kilók. Barátom is csinálta rajta nem látszott meg.
Érdekes módon egyik sem akar hinni nekem hogy a fogyásra a sporton és a helyes étkezésen kívül más megoldás nem nagyon van. (mindkettő ül egész nap az egyik a munkahelyén és a tv előtt a másik pedig a gép előtt)
Azért a koplalás az más kérdés mint az hogy valaki milyen sz@rokat eszik. Ha valaki helyesen táplálkozik (aminek egyébként köze sincs a mekihez) nem kell koplalnia!
Érdekes hogy én 3 óránként eszek valamit a nap folyamán és fogyok pedig hajlamos vagyok a hízásra.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta
ha beleolvasol a válaszokba,akkor láthatod,hogy marhaság.
buta,tájékozatlan és hiszékeny emberek kezdik el.
ez a koplalós válaszoló meg szintén marhaságokat írogat.
keress rá ezekre-kalória deficit jelentése,szálkásító diéta.
amúgy meg mit sportolsz?
cm/kg?
Az a jó diéta, amit fogyás után is tartani tudsz. Ha tényleg kövér vagy, akkor meg kell keresned, hogy mitől híztál meg. Első körben ezeket kell kiiktatni az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!