Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Akik kipróbálták ezt a 90napos...

Akik kipróbálták ezt a 90napos diétát! Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok anyukám nagyon ajánlotta mert ő mindig is ezzel fogyott és azt hallottam nem megy vissza. Nektek mi volt? Mennyit fogytatok? Nem jött vissza több kiló utána? Szerintetek belevágjak? Légyszi kort és nemet is írjatok!

2012. aug. 29. 00:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

A 90 napos idiótaság egy teljesen működésképtelen, haszontalan időpocsékolás. Operettdiétának, alibidiétának is nevezik, leginkább azért ,mert ezzel önigazolást nyernek a dagadékok hogy ők márpedig genetikailag ilyen kövérek, és nyugodtan zabálhatnak tovább, a lelkiismeretük tiszta.

Ha valóban fogyni akarsz, és valóban sokat,akkor először is sok testmozgás kell hozzá, másodsorban pedig koplalás.

2012. aug. 29. 00:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Hm, a sporttal egyetértek nade koplalás? A csapból is az folyik hogy csak rettentő ártalmas
2012. aug. 29. 00:59
 3/12 anonim ***** válasza:

A koplalás nem kell a fogyáshoz. Én naponta 5x eszek sose vagyok éhes és megvan a heti 1 kiló mínusz. Természetesen helyesen étkezem, és naponta-kétnaponta elmegyek futni. Olvass utána a helyes táplálkozásnak és fogadd meg. Emellett mozogj rendszeresen

Anya szokta csinálgatni a 90 napost, de neki mindig visszament. De volt már olyan is hogy még vége se volt a diétának már elkezdtek jönni a kilók. Barátom is csinálta rajta nem látszott meg.

Érdekes módon egyik sem akar hinni nekem hogy a fogyásra a sporton és a helyes étkezésen kívül más megoldás nem nagyon van. (mindkettő ül egész nap az egyik a munkahelyén és a tv előtt a másik pedig a gép előtt)

2012. aug. 29. 01:05
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Valamilyen szinten kell a koplalás. Annak semmi értelme hogy futsz egy félórát, aztán rohansz a Mekibe dupla adag sültkrumplit és sertés baconos menüt falni. Ezzel kb. adtál a szarnak egy jó nagy pofont.
2012. aug. 29. 01:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Azért a koplalás az más kérdés mint az hogy valaki milyen sz@rokat eszik. Ha valaki helyesen táplálkozik (aminek egyébként köze sincs a mekihez) nem kell koplalnia!

Érdekes hogy én 3 óránként eszek valamit a nap folyamán és fogyok pedig hajlamos vagyok a hízásra.

2012. aug. 29. 01:13
 6/12 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta

ha beleolvasol a válaszokba,akkor láthatod,hogy marhaság.

buta,tájékozatlan és hiszékeny emberek kezdik el.

ez a koplalós válaszoló meg szintén marhaságokat írogat.

keress rá ezekre-kalória deficit jelentése,szálkásító diéta.

amúgy meg mit sportolsz?

2012. aug. 29. 01:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha akarsz írhatsz privátot és leírom az én életmódomat amivel heti egy kiló lemegy és lennt is marad
2012. aug. 29. 01:28
 8/12 anonim válasza:
nekem 2hét alatt lement 2kg a 4.héten visszajött 3kg--a sok gyümölcstöl pedig savam lett.ugy h én 1hónap után be is fejeztem.
2012. aug. 29. 09:02
 9/12 poiu ***** válasza:

cm/kg?

Az a jó diéta, amit fogyás után is tartani tudsz. Ha tényleg kövér vagy, akkor meg kell keresned, hogy mitől híztál meg. Első körben ezeket kell kiiktatni az életedből.

2012. aug. 29. 11:33
 10/12 A kérdező kommentje:
Azért nem ez a két szélsőség létezik szerencsére, hogy koplalás vagy zabálás a mekiben:) nyáron próbáltam sokat sportolni ez féigmeddig jött csak össze suli időben max 1szer 2szer lesz időm 40perc szobabiciklire, legfeljebb annyit tudok tenni hogy minden nap suli után kimegyek ugrálóköteletni míg jó az idő:) de sajnos kevés szabadidőm lesz,most megyek gimibe. amúgy 164cm/68kg vagyok, 14 éves, mindig is husi kislány kromtól kezdve, voltam ezt anyukámtól örököltem. Kövérnek nem mondanám magam, egészen izmos is vagyok mert sokat sportolok, csak zavar hogy itt ott van egy kis husi, a combjaim összeérnek vagy egy kis pocakom. Ettől szeretnék megszabadulni. Akkor a 90 napost hanyagolom és más megoldást keresek. Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 29. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!