Nagyon nagy gáz ha keményítő napon halat ettem zöldségekkel ebédre? Kezdhetem előről az egész 90napost?
Figyelt kérdés
vagy ha vacsira keményítőt eszek akkor mehet tovább minden?2009. júl. 22. 15:04
1/3 anonim válasza:
Halat tegnap kellett volna enned, de oké, most becsúszott, semmi probléma, vacsora legyen keményítő, és mehet minden tovább. Én egyszer nem bírtam fehérjenapon már a sok húst, és ettem egy kevés párolt zöldséget,másnap folytattam tovább, és a diétám ígyis sikeres volt! Szénhidráton is ettem néha gyümölcsöt..Na, nem mondom hogy kövesd a példám,de ez miatt ne legyen bűntudatod,és folytasd. Nekem is keményítőnapom van amúgy, megkérdezhetem holnap szénhidrátnapon, mit eszel?:$ Hogy egy kis ötletet merítsek :D én ma sült krumplit ettem ketchuppal,kb 3maréknyit.. Vacsora is ez lesz,de akkor már csak 1-2 "máréknyi" :D
2/3 A kérdező kommentje:
holnap paradicsomos spegettit fogok enni, bazsalikommel!isteni szokott lenni
2009. júl. 22. 17:08
3/3 anonim válasza:
Ötletek keményítő napra:zöldborsófőzelék,burgonyafőzelék,sárgaborsófőzelék,babsaláta,lencsefőzelék,finomfőzelék,baboskáposzta,kukoricás babsaláta.
Szénhidrátnapra:gombás rizs,rizses gombaleves,rizses lecsó,grizes,mákos,káposztás,dióstészta.
Fehérjenapra:spenótos sajttekercs,karfiolsaláta virslivel,tavaszi csirke,sült virsli,savanyú káposztás csirkemell,vitaminos sajtsaláta,serpenyős karfiol,sajttekercs,zöldséges tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!