Szerintetek ez jó eredmény? Fogyhatok még 5-6 kilót?
május elején voltam 75 kg. júniusra a ballagásomra lefogytam 69 kg-ra azzal hogy kevesebbet ettem, nem ettem kenyeret, cukros üccsiket. tartottam a súlyomat, hiába kezdtem el ugyanugy enni. Azután elhatároztam hogy vékoníabb akarok lenni ezért július 2.-án elkezdtem a 90 napos diétát. Mindennap futottam, tornáztam. Én hüly.e nem mértem mgam az első hetekbe , de nemis kellett mert a harmadik héten mégmindig 69 kg voltam. Tegnap méretkeztem és már 64 kg-ot mutatott a mérleg. ( és a Mérleg nem biztos hogy megbizható mert lehet kettővel többet mutat) . Szóval szerintetek ez eddig igy jó? Mostmár mindennap insanity, és csak hetente 3x futok. A hasamat szeretném lefaragni.
14/L 175 cm
Bunkó idiótákkal ne foglalkozz! Már ajánlottam sok embernek... a hülye gyerek más kategória egy fokkal jobb :D
(Írtam privit!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!