Keményítő napon lehet kirántott tököt enni krumplival?
"de ugye a panír azt liszt, tojás, zsemlemorzsa, és ezek közül egyik sem keményítő, hanem szénhidrát és fehérje"
Szerinted a keményitö micsoda? Mert az egyértelmüen szénhidrát - olvass csak utánna gyorsan.
A liszt meg a zsemlemorzsa nagyrészt keményitö, azaz szénhidrát, a tojás pedig fehérje.
En szoktam enni rantott zoldseget is, de akkor nem eszem kenyeret, es rantott hust is eszem, sot, mondjak valamit? tejszines tortat szoktam enni szenhidratnapon. es nem durum,tojas nelkuli tesztakat, hanem sima rendes 8tojasos tesztat. Na azt? fogyok megis.. Gyumolcsnapon is szoktam csinalni koktelt,amibe teszek egy fel citrom levet,es egy keveske (10-20ml) tejet. Ettol meg fogyok.
73. nap - 14kg ;)
Oltsatok..tessek tessek
21:25-ös: itt egy viki-cikk:
Itt pedig láthatod, hogy a liszt 70% keményitöböl áll:
A zöldségek vizsont nagyrészt N E M keményitöböl állnak, ezért a kérdésednek nincs értelme. 1 kg kenyér sok keményitöt (szénhidrátot) tartalmaz, a zöldségek alig. De nem csak a kevés szénhidtár miatt nem hizlalnak annyira, nézz utánna a kalóriaértékeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!