Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Nagy hibát követtem el? Lesz...

Nagy hibát követtem el? Lesz ennek következménye?

Figyelt kérdés

Tegnap és ma hasmenéses hőemelkedéses és teljes végtagfájdalmas napjaim voltak,csakhogy ma gyümülcs napom volt és és nagyon nehezen vészeltem át a napot és most d.u nem bírtam tovább fájt már a hasam és jött minden belőlem ahogy illik és megettem egy pár kis villányi tepsiben sült tejfölös sajtos sonkás húst mert nagyon jól esett.Ha nem ettem volna már nem bírtam volna tovább,muszáj volt! Holnaptól már rendesen a megszokott szabályok szerint fogok tovább haladni,csak most ez a kis betegség betett nekem!De most estére még fél órát hullahoppozni fogok hogy azzal is lemozogjam egy kicsit!

Szerintetek ez most nagy hiba volt?Lesz ennek valami eredménye súlyban mérve?

2009. jún. 18. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És nagyon okosan tetted, hogy hallgattál az ösztönödre, és valami szilárdat ettél. A fogyókúra nem lehet önkínzás, inkább önfegyelem, ami azt jelenti, hogy ésszerű keretek között állsz ellen a "csábításnak".
2009. jún. 18. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
90 napos, hullahoppkarika... szaunaöved nincs véletlenül? Ennek a kis botlásodnak semmilyen következménye sem lesz... ahogy a diétádnak sem! Hacsak a visszahízást nem annak tekintjük!
2009. jún. 18. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
57%

Nem lesz következménye, ne aggódj, már csak azért se parázz a dolgon, mert az agyad nem tud inverzbe gondolkodni, azaz azt gondolod, hogy "jajj most el fogok hízni ettőla pár falattól mert nem gyümölcs volt" ugyanakkor meg tudod te is, hogy nem ettől és ennyitől fog leállnia fogyásod, meg nem ettől fogsz ehízni, de ha sokáig mondogatod a fenti mondatot, meg bűntudatot érzel, akkor az agyad annyit jegyez meg, hogy "na vége a fogyókúrának, mostmár azt az utasítást kaptam, hogy hízni fog, akkor ennek megfelelően cselekszek" ... minden agyba dől el!!!!

Másrészről pedig, nem létezik az az álomsúly, amiért megérné azt vállani, hogy egy hasmenéses, hányós napon ne az ekkor emgfelelő táplálkozás szerint étkezz, hanem tartsd magad a diétádhoz,fogyókúrádhoz! Ilyenkor nyugodtan egyél egy kis kekszet, sós vizbe főtt krumplit... ezek segítenek rendbetenni a bélrendszeredet! És ha ez sikerült, akkor egészségesen folytathatod tovább a következő nappal a 90 napost, vagy épp másféle diétát.

A NAGY HIBA ott kezdődik, ahol a kilók plusz- minuszának rabjává válsz! Csak csináld, érezd jól magad, sportolj és ne amérleggel foglalkozz, ugyis érzed ha fogytál, más lesz a közérzeted.. és mellékesen a ruháid is másképpen fognak állni rajtad! Hajrá csak ügyesen a diétával, és kívánom, hogy sikerüljön életmódot váltanod!

2009. jún. 20. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!