Avokádó krémet ettem pirítóssal fehérjenapon. Nagy bajt követtem el?
Figyelt kérdés
Víznap utáni fehérje napon délben ettem húst,sajtot,meg mellé salátát,meg ettem egy szelet avokádó krémes pirítóst (ami azt jelenti h egy avokádó,fokhagyma,só,bors,és egy kis szelet teljes kiörlésű kenyér pirítva.)Meg ittam 2 dl húslét.Majd ugyanezt ettem vacsira is,de még hat előtt persze leves nélkül.Ez nagyon sok?2009. febr. 8. 20:19
1/3 anonim válasza:
ha egy napot az egész diétából megszegsz nem lesz semmi bajod...sőt elárulom ha egy hetet szegsz meg össze vissza a napokat megejtve akkorsem!
2/3 anonim válasza:
Avokádóval semmi baj, hisz zöldséget lehet enni mindig (legalábbis salátaként ajánlják minden napra, kivéve gyümölcs). Kenyér is megengedett fehérje napon: 1-2 szelet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2009. febr. 9. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!