Két hét alatt -4 kg lehetséges?
Figyelt kérdés
Ha most kezdem el a diétát,és mindent betartok,sőt,napi 1,5 órát edzek,akkor le tudok adni két hét alatt 4 kilót?Viszont a feleslegem nem is sokkal több.Most 53 vagyok és 49 szeretnék lenni.A diétát nem szeretném végigcsinálni,csak gyorsan szeretnék megszabadulni a feleslegtől.2009. jún. 9. 20:57
1/10 anonim válasza:
lehetséges, csak nagyon meg kell válogatnod utána, hogy mit eszel. fokozatosan növeld az adagokat, a szénhidrátbevitelt és az ételek minőségét, mert a gyors fogyás nem tartós, hamar visszajönnek a kilók.
2/10 anonim válasza:
Én 2 hó alatt dobtam le 20at szal ja
3/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok és köszi a választ.Akkor belevágok és jobban odafigyelek ezután arra,hogy mit eszem,és főleg,hogy mennyit.
2009. jún. 9. 21:41
4/10 anonim válasza:
Szia én is egy akarom,ahogy te,hogy nem csinálom végig csak mondjuk 2 hétig...te miket eszel?hogy fogod megcsinálni a kajákat?
5/10 anonim válasza:
Egy 120 kg-os ember többet is fogyhat és nem is árt neki, neked meg egyből vissza fog jönni.
6/10 anonim válasza:
Mármint arra gondolok, nagyon keveset kell fogynod, és attól féltelek, nehogy emiatt alakuljon ki egy evésrohamos izéd.
Én 30 kg-ot akarok lefogyni olyan fél év alatt, féltem a bőrömet is.
most 87 vagyok, súlyos betegség miatt meghíztam, és nagyon rossz.
7/10 anonim válasza:
Most 92 kg-ról kezdtem kb, de volt egy 4 nap mikor semmit nem ettem, mert lázas is voltam. Bőrömet nagyon féltem, hogy ne lötyögjön majd, fel is teszek egy kérdést, mennyi kg-nál szokott az lenni.
9/10 anonim válasza:
Azért fog lötyögni mert izomból fogsz fogyni nem zsírból főleg ha nem eszel semmit..Inkább egyél sok fehérjét és kevés szénhidrátot az megtartja az izmodat és nem leszel pöttyedt.
10/10 anonim válasza:
Sztem a saláta jó lenne.nekem használt.csinálj egy nagy adagot és edd amíg elnem fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!