Gyümölcsnapon, lehet szotyizni?
Figyelt kérdés
ilyen kis 40grammos zacskósra gondolok.
egy zacskóval,megehetek?persze,mellettegyümölcsöt is eszek..csak ezaz olaj magvak helyett
2009. jún. 5. 18:13
1/7 anonim válasza:
Lehet enni ,de 1 egész zacsival az azért sok....szerintem!
2/7 anonim válasza:
amikor én elkedztem fogyózni a magvakat(napraforgó,pisztácia,kesu,mandula)száműztem mert ezek nagyon hízlalnak pedig én 1 családi csomaggal bevágtam anno
Gyüminapon főleg nem szabad sztem,tiszta olaj stb
3/7 anonim válasza:
Hát persze! Jöhet a dőzs, vegyél hántoltat és nagy kanállal egyed! Ez még belefér.
4/7 anonim válasza:
Lehet szotyizni, csak az olyan, mintha aznap nem fogyókúráztál volna. Egy zacskó szotyiban rengeteg a kalória.
5/7 anonim válasza:
Szerintem lehet. Megeheted nyugodtan azt a kis csomagot, minden bűntudat nélkül. UGYANIS! (Nagyokos előttem szólók) Ha valaki ért valamelyest a diétákhoz, tudhatja, hogy olajos magvakból bármennyi megengedett, ugyanis ez NEM hizlal.
Az már másik téma, hogy esetenként pattanásos lehet tőle a bőröd.
6/7 anonim válasza:
Te nem vagy normális ember. Az olajos magvakban van a legtöbb kalória, kis mértékben kell (pl. barnakenyér), de aki rendszeresen megeszik 1-1 zacskó szotyit az nagyon el fog hízni.
7/7 anonim válasza:
17:49 légy oly szíves és magyarázd el, hogy ugyan miért is nem hizlalnak az olajos magvak? Ekkora hülyeséget még sosem olvastam. Néztél Te már valaha is kcal táblázatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!