Nagyon sokat ettem ebédre?
proteinnapon ettem négydarab virslit,és egy szelet kenyeret..
eddigsosem ettem egyszerre ennyit:S szerintetek akkor msot mi legyen a vacsi? vagy h ennit ettem,már ne is vacsizzak?
gúnyolodo válaszok nem érdekelnek
Ez egyáltalán nem sok, emiatt ne aggódj!
(fehérje vagyis protein ugyan nem nagyon volt benne, mert a virsliben alig van fehérje, a kenyér pedig szénhidrát, nem gúnyolódásból írom, ez tény :( )
Két dolog:
Ha azt sem tudod mit csinálsz akkor miért csinálod?
Ha ezt etted egész nap megmondom mit csináltál: megettél 4 virslit ha tápanyag szempontjából nézzük akkor ZÉRÓ, NULLA, SZEMÉT. A virsli nem fehérje, és főleg nem ebben a mennyiségben.
Nem tudom miért mindenki a fehérjén spórol, a fehérjéből nagyon nagy adag kell hogy zsírrá alakuljon. Mondjuk egy 60 kilós lány napi EGY! kiló csirkemelltől sem hízna meg.
A kenyér meg... kritikán aluli a lehető legrosszabb szénhidrát egyből az egyszerű cukrok után.
Szóval a mai nappal biztosítottad, hogy a gyomrod ne legyen üres viszont mivel nem vittél be fehérjét (a fehérje napon sem) szépen elkezdi a szervezeted az izmaidat bontani emiatt megereszkedhet a feneked meg tök jó aszott kinézeted lehet egy idő után, aztán vittél be szénhidrátot a rossz fajtából persze az is elhanyagolható mennyiség.
Te nem 90 naposozol, te idióta módon KOPLALSZ!
90-napos ide vagy oda, ha továbbra is így koplalsz vissza fog jönni minden egyes kiló áfástul a végén.
A "14:11"-es vagyok.
Ezt olvasd el.
Érdemes elolvasnod mert ezek az "alapok".
Ha csak eszerint csinálod a dolgaidat azzal is tök jól lehet fogyni, de ha minden áron a 90 napost akarod csinálni ahhoz is hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!