Az jó fogyásnak?
Figyelt kérdés
Naponta: 3 liter víz, narancs, alma, zsömle, sülttojás: hagymával és sóval. Mellette tornázok naponta 30 percet, de van, hogy 1 órát és anyámmal elmegyünk futni.2012. febr. 3. 18:11
1/10 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és 95 kiló és 185 centi
2012. febr. 3. 18:15
2/10 anonim válasza:
a zsömlét cseréld le teljes kiőrlésű akármire. Egyébként nem mindegy, hogy mennyit eszel belőlük.
3/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi! Reggelire zsömlét, narancsot vagy almát, ebédre sülttojást hagymával és sóval. Vacsorára meg gyümölcsöt és közbe meg iszok sokat
2012. febr. 3. 18:40
5/10 anonim válasza:
ne hülyéskedj már ez írtó kevés
reggelire egyél főtt tojást teljes kiőrlésű zsömlével, sonkával, sajttal és zöldséggek
tízórai narancs
uzsonna alma
többi étkezés hol marad? kéne enned ebdére normális főtt ételt, zöldségleveseket, ragulevest, tojásleves, majd normális másodikat, rizst, főtt krumplit, hüvelyes, leveles zöldségekből készült ételek(főzelék, mártás, püré, rakottasan stb) husok, halak, máj, tojás
tejtermék? pl vacsira túró gyümölccsel, sajtok, sonka, halak, zöldségek, joghurt, tej
6/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszotokat :) Mert eddig nem tudtam, hogy mit, hogy kéne enni, de így már tudom, köszönöm
2012. febr. 4. 06:02
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Reggelire császár szallona paradicsom paprika.ebédre sülthus sültkrumpli vacsorára ami megmaradt és mozogj sokat ha lemozgod mind1 menyit eszel :)
9/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :)
2012. febr. 6. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!