Normális, hogy 2 hete csinálom a diétát, holnap lesz a 2. gyümölcsnapom, és még csak 1 kilót fogytam?
Be fog indulni a fogyás?
Mozgok mellette, biciklizek, meg a városban is sétálni szoktam, és a diéta mellett még figyelek a kalória bevitelre is, ami egy oldal szerint 722.32 kcal-t kell bevinnem heti 1 kg fogyáshoz, és ezt be is tartom.
Miért nem megy le több? Vagy még ne aggódjak?
Másfél hét alatt 2x bűnöztél. Ma, meg tegnap nem bűnöztél, csak többet ettél az előírtnál (amihez egyébként tartod magad, ugye?) Hogy le tudsz-e fogyni augusztusig 9 kg-t? A válaszom: igen. De NEM ÍGY. Akaraterővel - esetleg. De olyannal, ami nem múlik ki néhány nap alatt. Majd ha már 1-2 hónapja VALÓBAN TARTOD a fogyókúrádat, bűnözés nélkül és nem csupán 1 kg-nak megfelelő vizet veszítesz a kevés folyadékfogyasztásod miatt, na majd akkor tedd fel ezt a kérdést. Addig szükségtelen. Magadat be tudod csapni, a szervezetedet sajnos nem, ez az ábra, akár tetszik, akár nem. Mellesleg az eredeti kérdésben 2 hete csináltad a fogyókúrát, pár nappal később ez már csak másfél hét... hű, de kitartó is vagy...
Minél előbb őszinte leszel saját magaddal, annál jobb - Neked. Engem spec nem érdekel. A te tested. Azt teszel vele, amit akarsz.
Jó, bocsika! Elszámoltam magam. Ugye elnézed, hogy érettségi szóbeli közepén notesz nélkül nem tartom fejben? Tényleg bocs. Jézus, de sok bunkó van.
A normális és oktató jellegű mondatokat viszont kössz.
Most bunkó vagyok, vagy hasznos dolgokat mondtam? Cicamica, egyébként az érettségi közepén - ha ennyire megvisel - inkább azzal foglalkozz, ne fogyókúrázz!
(Jézus, már BÁRKI mehet érettségizni? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!