Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Normális, hogy 2 hete csinálom...

Normális, hogy 2 hete csinálom a diétát, holnap lesz a 2. gyümölcsnapom, és még csak 1 kilót fogytam?

Figyelt kérdés

Be fog indulni a fogyás?

Mozgok mellette, biciklizek, meg a városban is sétálni szoktam, és a diéta mellett még figyelek a kalória bevitelre is, ami egy oldal szerint 722.32 kcal-t kell bevinnem heti 1 kg fogyáshoz, és ezt be is tartom.

Miért nem megy le több? Vagy még ne aggódjak?

2009. máj. 31. 12:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként bocsi! Ma van a 3. gyümölcsnapom, tehát másfél hete csinálom a 90 naposat. De a helyzet változatlan. Ma nem bűnöztem egyébként. Tegnap sem végülis, csak többet ettem, mint a kalóriám előír. De így tudok fogyni 9 kilót augusztusig?
2009. jún. 1. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Másfél hét alatt 2x bűnöztél. Ma, meg tegnap nem bűnöztél, csak többet ettél az előírtnál (amihez egyébként tartod magad, ugye?) Hogy le tudsz-e fogyni augusztusig 9 kg-t? A válaszom: igen. De NEM ÍGY. Akaraterővel - esetleg. De olyannal, ami nem múlik ki néhány nap alatt. Majd ha már 1-2 hónapja VALÓBAN TARTOD a fogyókúrádat, bűnözés nélkül és nem csupán 1 kg-nak megfelelő vizet veszítesz a kevés folyadékfogyasztásod miatt, na majd akkor tedd fel ezt a kérdést. Addig szükségtelen. Magadat be tudod csapni, a szervezetedet sajnos nem, ez az ábra, akár tetszik, akár nem. Mellesleg az eredeti kérdésben 2 hete csináltad a fogyókúrát, pár nappal később ez már csak másfél hét... hű, de kitartó is vagy...

Minél előbb őszinte leszel saját magaddal, annál jobb - Neked. Engem spec nem érdekel. A te tested. Azt teszel vele, amit akarsz.

2009. jún. 4. 13:20
 13/14 A kérdező kommentje:

Jó, bocsika! Elszámoltam magam. Ugye elnézed, hogy érettségi szóbeli közepén notesz nélkül nem tartom fejben? Tényleg bocs. Jézus, de sok bunkó van.

A normális és oktató jellegű mondatokat viszont kössz.

2009. jún. 4. 13:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Most bunkó vagyok, vagy hasznos dolgokat mondtam? Cicamica, egyébként az érettségi közepén - ha ennyire megvisel - inkább azzal foglalkozz, ne fogyókúrázz!

(Jézus, már BÁRKI mehet érettségizni? :)))

2009. jún. 5. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!