Tényleg ennyire jó a 90 napos diéta?
ma kezdem el, nagyon félek tőle
sajnos van kb 15 kg súlyfeleslegem amit le szeretnék adni
tudni kell még, hogy most volt térd műtétem és már vagy 2 éve voltak vele problémáim
jelenleg csak terhelés nélkül most kezdhetem a bicózást
ezért is gondoltam erre a diétára

Egészségesen is lehet ennyi idő alatt 20 kg-t fogyni.
Az ok, hogy 90 napossal is, viszont úgy egyáltalán nem egészséges...

Az a baj, hogy fogyókúrázni személyre szabottan kéne, mert mindenkinek mások az adottságai, pl. más diéta kell egy cukorbetegnek, mint egy koleszterin problémásnak, meg másképp kell fogyókúrázni egy egészségesnek, aki csak egy kicsit túlsúlyos.
Én hülyeségnek tartom, és nem tartom egészségesnek, de mindenki úgy teszi tönkre a saját szervezetét, ahogy akarja.

Én is mindig idegenkedtem ettől a diétától, főleg a hossza miatt. Január 7-től azonban mégis rászántam magam, mintegy utolsó lehetőségként arra, hogy lefogyjak. Becsületesen végigcsináltam, eredménye - 15 kg lett. A kezdeti félelem gyorsan elmúlt, ahogy a kilók is rólam. Nekem tetszett, nem mondom, hogy nem voltak kritikus pillanatok, de az egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy idő előtt abbahagyom. A legkevésbé a gyümölcsnapokat bírtam, ilyenkor a mentőövem kb. 5 dkg mogyoró volt.
Ha most kezded, szerintem könnyebb helyzetben leszel, hiszen sokkal több fajta gyümiből válogathatsz...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!