Ki, mennyirol, mennyire fogyott a 90napos dietaval?
Egyik ismerosom 106kilorol lement 92re. En 82vel kezdtem,szeretnek minimum 68 lenni.. Aztan eletmodvaltas!
Nektek mennyit sikerult,es hol tartotok?
99-ről 84-re. Húsvét előtt pénteken volt az utolsó napom. Négy nap alatt 4! kg jött vissza, pedig csak gyümölcsöt ettem délelőtt és az adagok sem voltak hatalmasak. Süti, üdítő, meg a sonka kenyérrel, ennyit jelentett.
Most újra kezdtem, s bár tudom, hogy már ugyanannyi még egyszer nem fog lemenni, nagyon boldog lennék, ha a 80-at sikerülne elérnem. Utoljára húsz éve voltam annyi.
Fentiekből levontam a megfelelő következtetést, a tartós siker titka a teljes életmódváltás a 90 nap után, azt az igazán nehéz betartani, nem magát a diétát.
Életmódváltással enélkül a 90 napos elmebaj nélkül is le lehet fogyni.
Attól fogysz, hogy 90 napig odafigyelsz a kajádra, a szétválasztás értelmetlen. A szétválasztással az a gond, hogy a szervezet 4 naponta kap fehérjét ezáltal az izmok is bomlanak eléggé szépen, amivel igaz hogy csökken a testsúly viszont a zsírt kellene lebontani nem az izomzatot. Ennyi erővel lehetne olyan diétát csinálni hogy zöldség meg víz, gyakorlatilag pillanatok alatt lehet vele fogyni, csak gyakorlatilag tönkreteszi a testet.
Szóval én ezt a módszert nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!