Szénhidrátnapom van, jól csinálom a diétát?
Figyelt kérdés
Ebédre ettem egy tányér csötésztát,pörköltel. Természetesen hús nélkül!(Egy éttermi adag kb) Ebéd után pedig egy kicsi kókuszkockát(Daráltkeksz,kakaópor,kókuszreszelék..)
Ez így eddig jó? És mit egyek vacsira?
2009. máj. 16. 15:03
1/5 anonim válasza:
Eddig jól csinálod, vacsorára lehet kb olyan 5-6-7 óra fele zsömle vajjal, mozarella sajttal, kakaóval (vagy tejjel).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de szerintem nem olvastad el hogy melyik kategóriához írtam a kérdést. A 90naposhoz,és az pedig amit írtál sajnos Fehérjenaphoz tartozik =/ Na de azért,köszönöm a választ :)
2009. máj. 16. 15:11
3/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy... Ez a szétválasztósdi csak annak a névtelen embernek az agyában létezik, aki kitalálta ezt az egész agyrémet...
4/5 anonim válasza:
nem teljesen mindegy.Nekem 10kgot sikerült fogynom vele,hidd el hoyg számít.Nassolni nem nagyon szabadna..nem hízol tőle..de nem is segíti elő a fogyást.max vacsorára ehetnél pár kókuszkockát..
5/5 anonim válasza:
Hidd el hogyha ugyanazt ennéd szétválasztás nélkül akkor is fogynál ennyit...
Ezt olvasd el: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!