Jo volt igy a szenhidratnapom? Reggeli:1 alma ebed:egy pizza (300 g) a fele volt rajta 2 szalami rem nem olyan nagy baj vacsi:nudli
Nem tudom, hogy mit értesz szénhidrátnap alatt, mert laikus vagyok a kérdésben, de így elsőre is látom, hogy nem jó időpontokban vitted be ezt a rengeteg szénhidrátot.
Reggelire nyugodtan ehetted volna pl. a nudlit, illetőleg más egyéb magasabb CH-tartalmú kajákat, mert azoknak így van idejük felszívódni, de ha vacsira eszed, akkor max jól eltelsz vele, éjszaka feldolgozza a szervezeted, de a felesleges tápanyag lerakódik a szervezetedbe.
Én kevesellem a napi érkezések számát is, többször egyél keveset, ne egyszerre sokat, mert csak lassítod vele az anyagcserédet, mert a köztes időszakokban koplal a szervezeted.
Tarts reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát és vacsorát.
Jah, különösebben engem se érdekelnek ezek a test és lélekölő diéták, nekem már van egy saját bevált módszerem, amiről tudom, hogy táplálkozástanilag és biológiailag is a helyén van és nem arról szól, hogy tönkreteszem a szervezetemet.
Az, amit művelnek ezzel a szénhidrát megvonással illetve aztán túlzott bevitellel szegény májuk sínyli meg a dolgokat, még ha az alakjuk idővel változik is vmit...később a betegségeikből kifolyólag fogynak majd, de ne legyen igazam.
Röhej ez a diéta... pizzával és nudlival diétázni, komolyan :O és a fehérjéről ne is dumáljunk... ma az izmaid nagy részéből nyert energiát a szervezeted, nem a zsírtartalékból. Ne lepődj meg, ha egy izomnélküli, plöttyedt tested lesz.
Ráadásul ch-t enni este, mikor nem is biztos hogy lemozgod?! FEHÉRLISZTES ch-t... még ha tk kenyér lett volna azt mondom oké, de így nudlit... gondolom jó sok porcukorral volt -.-"
Én is a 90 napos csinálom. Amúgy nem tudom miért szidják, ha jól tudom sport orvosok fejlesztették ki, szóval... nem egy marha diéta mániás találta ki. Válaszom, igen, jó volt, mondjuk a mennyiség is számít, egy normál adag a megengedett, én úgy szoktam enni, hogy jóllakásig, de nem pukkadásig. Szóval, hogy utána azt érezd nem vagy éhes, de nem is púpos a gyomrod. :)
Remélem hasznos választ adtam. Amúgy ha a pizzán van 1-2 szelet szalámi "ízesítőnek" szerintem nem gond, elenyésző mennyiség.
Nincs mit szívesen, ma tartok a 10.napnál, és te? :)
No és hány naponta állsz a mérlegre? :D
Jó neked, előrébb tartasz nálam.:)
Én ma tartok a 13. napon. Fehérjenap, halat ettem. Eddig mínusz 3 kg-t tudhatok a diétának. Jól érzem magam. Csak tény, amit mondasz, főzök a páromnak, és én is megenném... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!