2,5 hónapig csináltam a diétát nagy sikerrel. De most húsvétkor ettem mindent... Elvileg hús és zöldség napom lett volna. Folytassama szénhidráttal vagy kezdjem a kört előröl és húsnapot tartsak?
Figyelt kérdés
2008. márc. 25. 08:39
1/3 anonim válasza:
Nem írtad, hogy mit ettél. Keményítőt, dél után gyümölcsöt, édességet nem. Egy szelet kenyér, husi, zöldség, joghurt, húsleves igen. A húsvét szerintem már nem az a húsvét nem értem miért estél kísértésbe. Nagyobb a karácsonyi szerintem:) Különben biztos fogysz egy nap az semmi ne vedd ennyire komolyan ez csak egy "diéta". (én már rég visszaszedtem a kilókat)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én a 90naposat csinálom,gondolom Te is. És én is bűnöztem...:) Úgy tudom,h ilyenkor folytatni kell,mintha betartottad volna. Kitartást!
3/3 anonim válasza:
ugyanúgy halad tovább a fogyásod,viszont az anyagcserébe bezavartál,úgyhogy ne csodálkozz majd ha abbahagyod a diétát és jönnek vissza a kilók,persze nem mindegy mennyi időt hagytál az étkezések között és milyen napokat kevertél meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!