Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 90 napos diéta de hogyan?

90 napos diéta de hogyan?

Figyelt kérdés
Nem értek sok mindent benne. reggel ehetek 2 db almát vagy körtét de ezt el oszthatom délig?
2011. nov. 24. 17:47
1 2
 11/16 anonim válasza:

Szerbusz kedves kérdező.

Én is pont ugyan ezt a diéta félét járom végig, és túl vagyok az első harmadon.

Lényege, hogy délig kell csak gyümölcslevet innod, de úgy, hogy reggel a lehető legkésőbb kelj fel. Ha tudsz.

Utánna pedig az adott napnak, ami soron következik a 4db-ből edd meg az arra kiírt ételeket.

Sajnos új észrevételként szolgál hogy napi egyszer ehetsz. Azt is csak pontosan délben. Déltől ugyan is raktároz a szervezeted. Így még ha éhes is lennél folyadékot kel innod, hogy levigye a gyomrod savtartalmát.

Fő, hogy nem szabad éhesnek lenned, és egyáltalán nem baj ha nem eszel kenyeret, sütiket, vagy egyébb péksüteményféléket!

Ja és egy jó tanács:

[link]

látogass el a fent linkelt oldalra.

2011. dec. 5. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:

milyen újabb parasztvakítás az, hogy pont déltől raktároz a szervezet, Kedves Előző?

és tudnál arra válaszolni, hogy dél előtti étkezések alkalmával mit csinál, ha dél után "raktároz"?

2011. dec. 5. 21:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok tanácsot. De elfelejtettem valamit leírni, hogy 30 kg adtam le "saját diétámmal"

Most 63 kg vagyok de 54 kg akarok lenni. Elkezdtem a diétát csak egy kicsit át variáltam minden nap eszek fehérjét zöldséget húst nem, mert azt nem szeretem, de már fogytam 1 kg és persze a 10. napon vagyok:) Hogy is van ez akkor? Doktor a testvérem ő tőle kérdeztem ezt az egész 90 napos diétát, ő azt mondta hogy én nagyon jól csinálom eddig meg ahogy kidolgoztam. Én úgy gondolom túl szigorú a 90 napos eredeti receptje, lehet azon lazítani nem is kicsit. Viszont valljuk be torna nélkül egyik diéta sem sikerül!!! Én meg rengeteget tornázok

2011. dec. 6. 14:41
 14/16 anonim ***** válasza:

SEHOGYAN.

A 90 napos (i)diéta egy akkora orbitális nagy kreténség, hogy nehéz fölülmúlni. Működésképtelen, szar, NE csináld.

2012. jan. 21. 17:53
 15/16 anonim ***** válasza:

fogyni egyébként bárhogy lehet. nem nagy dolog, 6 milliárd emberből naponta több (10?)x 1000 éhen is hal, olyan jól csinálják. gyerekek, felnőttek.. bárki. nem kell hozzá komoly tudás.

1 valamin lehet gondolkodni szabadidőnkben: ha nem eszünk elég húst és teljes értékű fehérjét, akkor a hormonjaink és egyéb saját vegyületeink, fehérjéink mégis miből szintetizálódnak pontosan? mert valamiből biztos, hiszen nem halunk meg.. hol is van fehérje raktárunk, amit le lehet bontani..?

nagyon sokat segítettem, 4. osztályos kisgyerek elmondja a választ.

2012. jan. 21. 23:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt brekegem én is...aki fogyni akar, az mozogjon és koplaljon, ne ilyen 90 napos sületlenségekkel kísérletezzen, amik teljesen nevetségesek...
2012. jan. 21. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!