Baj ha reggel gyümölcs helyett Kukorica pelyhet ettem?
Figyelt kérdés
baj ha ma reggel nem kívántam az édeset(alma,banán,körte,barack...)és ettem két kanál kukorica pelyhet(ma keményítönapom van)és ugye a kukorica keményítö... de télleg csak két kicsi kanállal :/ Ilyen extrudált kukorica pehely volt... Baj ez?=(2009. máj. 7. 10:58
2/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. máj. 7. 11:24
3/4 anonim válasza:
Mellesleg nem értem ezeket a diétás "jaj megettem egy szelet csokit mi lesz velem" típusú kérdéseket, egy tábla csokitól sem fogsz meghízni nemhogy egy adag kukoricapehelytől. Attól hízol meg, hogy ezeket nap mint nap eszed.
4/4 anonim válasza:
Nem, nem fog meghízni, viszont tovább fog tartani a fogyókúrája, így csak magának csinálja a bajt. Döntsd el, hogy le akarsz fogyni, vagy hónapokig akarsz szenvedni a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!