Fél kg banán, elég gyümölcsnapon?
Figyelt kérdés
két darab(jó nagyok:)) elég gyümölcsnapon?2009. máj. 5. 15:11
1/7 anonim válasza:
szerintem sok...napi egy banán elég-úgy tudom,mert káliumot tartalmaz és ha sokat eszel,árthat a szivednek.
2/7 anonim válasza:
A banán egy szénhidrátbomba.
Inkább egyél többet kisebb cukortartalmú gyümölcsből.
3/7 anonim válasza:
Elsőnek: A banán káliumtartalma csak nagyon nagy mennyiségben káros (pl. ha napi 6-10 banánt is megeszel).
Kérdésre: Elég.
4/7 anonim válasza:
Fél kg?? de hát az csak 2db!! az nagyon kevés egy napra.. egyél mellé mást is, mert elszédülsz!
5/7 anonim válasza:
Jaja mondjuk egy napi 100-150-gramm szénhidrát alá nem kellene menni, mert ha nagyon kevés az ugyanannyira hátráltat a fogyásban, mintha több lenne. Szóval próbáldd 100-150g körül tartani és az úgy jó lesz, nem is sok nem is kevés általában véve pont jó mindenkinek. A gyümölccsel meg vigyázni mert egyszerű cukrok vannak bennük, amik gyorsan a véráramba kerülnek és ha nincsen hol felhasználni őket akkor szépen a szervezet zsírba teszi őket...
6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!!!!!!!
és erre a napra is igaz,az hogy csak este 6ig lehet enni?? mer én 8órafelé szeretnék enni mazsolát,vagy azt nemlehet??
2009. máj. 5. 18:04
7/7 anonim válasza:
6 után már felejtsd el a kajákat. akármilyen diétát is csinálsz 6 után már nem lehet enni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!