Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Milyen ételeket esztek?

Milyen ételeket esztek?

Figyelt kérdés
1 hét alatt mit esztek? Ha valakinek van ideje leirná nekem, hogy 1 héten mit szokott enni? ( reggeli ebéd és esetleg vacsora? )
2009. máj. 1. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Hétfő

Reggeli: két darab alma

Ebéd: Nyers friss brokkoli torzsája

Vacsora: Tök kibelezve és visszatöltve a saját belébe majd megsütve (ergo sült tök)

Kedd

Reggeli: négy tojás fehérje megsütve hozzá kemencés tarja

Ebéd: Tojásfehérje rúd tejföllel

Vacsora: Főtt tojás sárgája nélkül, hozzá fehérjeturmix

Szerda

Reggeli: Kávé 10 darab kockacukorral

Ebéd: pörköltszaftos túrós tészta mézzel

Vacsora: Tábla milka csoki, mellé Lúdláb torta kísérőnek

Megj. ez a kedvenc napom!

Csütörtök

Reggeli: pohár pí-víz

Ebéd: Szénsavas víz

Vacsora: Citromos víz (jana)

Péntek

Reggeli: Főtt kukorica csumáig lerágva

Ebéd: Banános almasaláta

Vacsora: Avokádópép ananászkarikákon

Szombat

Reggeli: fürjtojásos sonkasaláta

Ebéd: főtt sült oldalas magába esetleg kis kaszinó tojással

Vacsora: 100% Whey fehérje turmix (vaníliás)

Vasárnap

Reggeli: 4 db kakaóscsiga porcukorral szitálva

Ebéd: Családi pizza

Vacsora: Somlói galuska, vagy tálca francia krémes

Nekem bejött, már 15kg-tól megszabadultam!

2009. máj. 1. 22:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hogy ilyen este is vetted a fáradtságot és leírtad nekem!=)
2009. máj. 1. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:

én például, tojást,sajtot,tejfölt,szoktam enni fehérjenapon.

keményítön,paradicsomos káposzta,kukoricás rizs,rizi-bize,krumpli fözelék.

szénhidrátnapon: tészta,szósszal,pizza kukoricával ketchuppal,sós pogácsa,pizzás csík,kakaós csiga,lekváros tészta,grízes tészta.

gyümölcsnapon; alma kompót.banán saláta..banán turmix,csak banán össze pépelem!mennyei!eper-banán-szilva tál.

víznapon meginkább próbáld úgy h nelegyél otthon,veszel ásványvízet,valahogy kilehet húzni:)

sok sikert a fogyáshoz,én 57.napon vagyok mínusz 12kiló:D

2009. máj. 2. 10:21
 4/5 maundrel ***** válasza:

találtam pár receptet a 90 naposhoz:

Receptek a 90 napos diétára

Fehérje nap:

Sült csirkemell kertészsalátával

Hozzávalók:

- 1 db csirkemellfilé

- 1 db fejessaláta

- 2 db paradicsom

- 1 db kígyóuborka

- görög fűszerkeverék

Elkészítés:

A csirkemellet görög fűszerkeverékkel befűszerezzük, majd egy óráig állni hagyjuk.

Utána tepsibe tesszük, letakarjuk alufóliával és sütni kezdjük. Ha megpuhult levesszük az alufóliát és pirosra sütjük. A salátát alapos mosás után apróra vágjuk, beletesszük a paradicsomkarikákat és az uborkaszeleteket.

Keményítőnap:

Grillezett zöldségek

Hozzávalók:

- 1 db cukkini

- 1 db kígyóuborka

- 1 fej vöröshagyma

- 1 db padlizsán

- 2 db paradicsom

- grill fűszerkeverék

Elkészítés:

A zöldségeket apró kockákra vágjuk és beszórjuk grill fűszerkeverékkel, majd fél óra után megsütjük a saját levében. Ha elfőtte a levének nagy részét, azonnal fogyasztható.

Szénhidrátnap:

Paradicsomos, pizzakrémes tészta

Hozzávalók:

- 1 csomag penne

- 1 tubus pizzakrém

- 3 db paradicsom

- oregano

Elkészítés:

Megfőzzük a tésztát sós vízben, majd apróra vágott paradicsomot hozzáadjuk, ízlés szerint teszünk rá pizzakrémet és oreganóval megszórjuk fogyasztás előtt.

és pár egyéni:

Lencse"főzelék":

1 kis fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma (másfél dl vizet öntünk rá, addig pároljuk míg a víz elpárolog, - addigra megpuhul a hagyma - ). Öntünk rá egy pici vizet, és beleteszünk 20 dkg lecsét. Ízlés szerint só, 1 krumpit apró kockára vágunk, hogy szétfőjön - a krumpli azért kell, hogy sűrűbb legyen a lencse- 2 babérlevél. A legvégén lehet bele tenni, (de el is hagyható) egy kis pirospaprikát és ízlés szerint citromlevet vagy ecetet, vagy mustárt ---- savanyítás végett.

"Ál / Krumpli-paprikás":

1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma (másfél dl vizet öntünk rá, addig pároljuk míg a víz elpárolog, - addigra megpuhul a hagyma - ). Öntünk rá egy pici vizet.

Beleteszünk: 2 db. pörköltszaftkockát, 1 teáskanál pirospaprikát, 1/3 kávéskanál őrőlt köményt. Beletesszük a krumplit (annyit amennyit ebédre és vacsorára szánsz), jól összekeverjük, és felöntjük annyi vízzel hogy éppen ellepje a krumlit. Ebből megvan az ebéd és a vacsi is

„Milánói – makaróni” szószos tészta :

1 fej vöröshagyma, 2 kis gerezd fokhagyma. Apróra vágjuk, 1 kávéskanál sót szórunk rá. (másfél dl vizet öntünk rá, addig pároljuk míg a víz elpárolog, - addigra megpuhul a hagyma - ). Öntünk rá egy pici vizet, beleöntünk egy tasak milánói makaróni szószt (penny market), fél liter paradicsomlevet, elkavarjuk, és ízesítjük. : ízlés szerint őrőlt bors, 2 csipet (1/3 kávéskanál) kakukkfű, ugyanennyi oregáno, ugyanennyi majoranna, és 1 kávéskanál bazsalikom, 1 kávéskanál pirospaprika. Felfőzzük.

(Ebből nekem 5 agadra való jött ki, bár én kevés tésztát ettem, kevés szósszal).

2009. máj. 2. 11:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!=)
2009. máj. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!