Már harmadszor kezdem újra a kúrát. Abszolút nincs akaraterőm, mindig elcsábulok, pedig 80 kg vagyok és rosszul érzem magam. Mivel segíthetek ezen a "gyengeségen"? Fogyhatok 25 kg-t ezzel a diétával?
Vannak különböző praktikák, amik segíthetnek abban, hogy uralkodni tudj a "gyengeségeden".
-A legfontosabb, hogy közöld a családoddal/barátaiddal/pároddal, hogy belekezdtél ebbe a diétába. Ők azok akik segíteni tudnak lelkileg, erőt adhatnak a nehéz pillanatokban.
-Ne tarts otthon nassolnivalókat!!
-Próbáld lefoglalni magad valamivel.
-Jó ha nem egyedül csinálod. Én pl. a barátnőmmel kezdtem el, bár messze lakunk egymástól, neten tartsuk a kapcsolatot, megbészünk mident, s maga a tudat, hogy vele együtt csinálom, még ha távolról is, erőt ad!!
-Koncentrálj az elérendő célra! Minden agyban dől el. Reálisnak kell lenned önmagadhoz! Ha túl sokat vársz, nagyot csalódhatsz!
-Vezess naplót. Írd le hogy mit és mennyit ettél, és hogy aznap hogyan érezted magad. Ne haggy ki semmilyen apró részletet. Légy őszinte saját magadhoz!!
Az, hogy mennyit fogyhaszt ezzel a diétával, csak rajtad áll. Az tény, hogy valakinek minél nagyobb a súllya, annál többet fogyhat. De ez nem csak ettől függ. Kitartónak kell lenned, nem szabad feladni, és nem árt ha tornázol is a diéta alatt, sőt.
Én valaha 85 kg voltam, és arról fogytam le 60 kg-ra, és csak bátorítani tudlak, mert meglátod, hogy egy idő után az eredmény, amit a tükörben látsz és az elismerések másoktól majd erőt adnak és növelik az akaraterődet, és könnyebben ellen tudsz állni a csábításnak is! :)
Amit egyéébként javasolni tudok, hogy próbálj a diéta mellett sokat mozogni, én például amikor erősen csokira vágytam lementem futni vagy biciklizni egyet, és ha még utána sem múlt el a kísértés,akkor megettem egy-két kockát, de jóval nyugodtabb lelkiismerettel mondjuk 20-30 perc koocgás után...
Sok sikert és kitírtást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!