Az egy adagnak megfelelő mennyiséget (pl. húsból 20 dkg) nyersen vagy elkészítve (sütve, főzve stb. ) kell érteni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 23:11
1/4 anonim válasza:
mindegy:) ha húst eszel ehetsz bátran, nyilván nem a +/- 10dekától híztál el:)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De mi a helyzet szénhidrát és keményítő napon (a húst csak példának írtam) krumpliból és tésztából gondolom azért nem mindegy, hogy mikor mérjük le, főzés előtt vagy után!
2009. ápr. 23. 08:28
3/4 anonim válasza:
HF: Hús 1 adag nem 20 dkg hanem 60-70.
Nyersen is annyi.
Burgonya, zöldség, gyümölcs nem változik mérvadóan főzés és sütés után sem. A Rizs kb 2x-re duzzad, a késztet is kb 2-3x-ra.
Így mérd az adagokat.
4/4 anonim válasza:
mindig nyersen mérjük a dolgokat.. fözés/sütés után már más állapotu a husbol is nagyon sok viz kijön így nyersen 500dkg húsból mire megföl addigra csak kb 350dkg marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!