Gyümölcsnapon házi befőtett lehet enni?
Az én logikám szerint nem, mert tele van cukorral. hiába van benne gyümölcs.
De ez a diéta a neve szerint sem logikus, ugyhogy majd valami hozzáérőt válaszol
hogy ő is evett mégis fogyott, eheted. ...
Holott persze hogy fogyott, mivel 3 hónapig jobban figyelt az étkezésére és esetleg mozgott is.
köszi a választ!:)
A másik, hogy annyi mindent lehet olvasni erről a diétáról, a módosított változatáról is, ami következő link tartalmaz. [link]
Teljesen összezavarja az embert, ezért is kérdeztem.:)
Látod, Ők sem tudják mit csináljanak.
Az ételeket alapban nem lehet szétválasztani mert minden tartalmaz mindent. ( Fehérje, lipid, szénhidrát, nukleotid)
Számomra az a hihető, hogy ha jobban figyelsz az étkezésedre és beiktatsz mozgást, akkor is ellehet érni az eredményt.
Csökkentett kalóriabevitellel, a szénhidrátok délelőttre koncentrálásával - de akkor sem csokihegyeket jelenet ez.
Csak ésszerűen kell enni.
Amíg nem volt ez a 90 napos őrület addig is fogytak le emeberek és utána is , csupán így.
Látom fehérjenapon sem jó neki ha csak húst eszel, ami logikus, mert a túlzott húsfogyasztás káros a szervezetre. (ízületek)
Zöldségnapon gyümölcs is ehető???
látom eléggé megkeverték és már egy általános diétára hasonlít, amivel sokkal jobban jársz.
Mi van ha fehérjenapon nem kívánod sem a húst sem a tojást?
Tavaly anyukámmal egy párat édesítőszerre raktunk el, és semmi ízkülönbséget nem éreztem, olyan volt, mint egy normál cukros befőtt. Idén szeretnénk az összeset fruktózzal elrakni, hiszen egy természetes ízesítő azért jobb, mint az édesítőszer.
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!