Ezt ettem szénhidrát napon, bűnöztem?
reggeli: egy banán
ebéd: 3db wasa kenyér megkenve vajjal, és pár kocka étcsoki
vacsi: egy adag pizza (könnyű tésztából, 20dkg liszt vt benne, de csak a felét ettem meg; zöldségek vtak rajta és csípős paradicsomszósz) plusz egy kocka étcsoki
Ez egy sz*r...
Kerüld a búza/kukoricaliszt alapú dolgokat, disznókat hizlalnak rajta másra nem jók...
Nézd meg az olaszokat a sok pizzával, kövérek mint a dög, a kínaiak meg egyáltalán nem a rizzsel... Szénhidrát-szénhirát de más a minősége. Másrészt csokit diétában? Nevetséges...
Második válaszoló vagyok:
Azt a tanácsot követed amelyik "egyszerűbb"?
Nem kell rám hallgatni, én biztos direkt rosszat akarok neked... Nem kell nekem hinni, nem én vagyok túlsúlyos, és nem véletlen..
Elvileg jól csináltad, gyakorlatilag nem :)
Próbálj meg olyan szénhidrát típusokat választani, ami kevésbé hízlal vagy ha mégsem megy, akkor a pizzát inkább ebédre tedd.
Elmételigeg jó, tényleg szénhidrátot ettél, de egy ilyen csokis-pizzás nappal tönkreteszed azt, amit pl a zöldségnapon, fehérjenapon vagy akár a gyümölcsnapon elértél :(
A 2. válaszolóval nyers stílusa ellenére tökéletesen egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!