Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » A 90 napos diétától eltűnne a...

A 90 napos diétától eltűnne a mellem?

Figyelt kérdés
Fogyózni szeretnék, de félek hogy eltűnik a mellem a diétától. Lány vagyok.
2011. aug. 5. 17:54
1 2
 11/15 anonim válasza:
Mivel a mell zsirszövet,arányosan fogysz onnan is,a fogyást nem lehet csak egy területre irányítani.
2011. aug. 9. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:
én most csináloma második ilyen fogyókúrámat. az elsőt 2 éve nyáron . akkor 13kilo (73ról 60ra) ment le a nyár 3 hónapja alatt. a ckosaras mellem pedig maradt c kosaras. :)) most -5kilonál tartok a diéta felénél járok. és most sem tapasztaltam azt h összement volna a cicim. :)) a 90 napos az egyetlen módszer ami rajtam segített. akik azt mondják szar azok elég nagyot tévednek.
2011. aug. 10. 19:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk biztos függ a genetikától is. Szóval ez a diéta minden tekintetben biztonságos? Mert hallottam róla jót is , rosszat is. Anyukámnak pl. a háziorvosunk ajánlotta, szóval nem lehet ez annyira gyilkos.
2011. aug. 11. 14:43
 14/15 anonim válasza:
Miért nem kérdezed az orvosod,csak ő lát,csak ő tudja hogy lehet-e valami betegséged,ha valaki saját innen-onnan vett olvasmány alapjn kezd diéta kicsi az esélye hogy egézséges lesz.Azt hogy neked mire van szükséged csak orvos tudná eldönteni,biztos hogy másra van szüksége annak aki 100 kilóról fogy,annak is aki 70-ről.Egy rosszul megválasztott diéta,többet árt mint használ.
2011. aug. 15. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
a 90napost mindenkinek ajánlják. ha végig csinálod az esetleges magas vérnyomásod is mérséklődik a koleszterinszinted is lejjebb megy. jó eza diéta. tényleg. megéri kipróbálni. hajráá
2011. aug. 16. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!