Nagyon nehezen bírom ki a gyümölcsnapot (igazságszerint akárhányszor próbálkoztam nem sikerült. ), van valami tippetek, hogyan könnyíthetném meg a helyzetet?
az biztos, szinte az egyetlen nap mikor fogyni tudsz igazán.
Próbálj ne savas gyümölcsöt választani. (mondanám hogy dinnyét egyél de annak nincs szezonja)
almát ne nyersen edd hanem fözd meg édesítös, fahéjas vizben teljesen puhára, sokkal jobban fog esni. Egyél 3x banánt, reggel délben és este. Aztán ha nagyon rosszul érzed magad, akkor max egy db abonett kenyeret egyél, mert az kicsit felszívja a savat.
Nem lehet az a probléma, hogy sokat eszel pl szénhidrát napon előtte? Vagy más napokon? Én pl. kb 1 hete csinálom és ma fehérje napom volt, ettem egy almát délelőtt, meg délben egy fél virslit sajttal, mustárral, fél szelet kenyérrel meg uborkával. Uzsonnára egy turo rudit és most sem vagyok éhes. Gyümölcs napon, tegnap ettem délelőtt egy almát, délután egy banánt, meg még egy almát és ennyi...
Össze kell, hogy szűköljön valamilyen szinten a gyomrod... Nekem bevállt.
Nani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!