Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Szeptember 16ig 10 kg leadni...

Szeptember 16ig 10 kg leadni lehetséges?

Figyelt kérdés
Kb 10 kg kell fogyjak hogy tökéletes alakom legyen...és ez szeptemberre kell mert akkor töltöm a 18at és nagy bulit tartok mint mindegyik osztálytársam...de ez a túlsúly megőrít nem tudom mit tehetnék hogy legalább 5 kg fogyjak ha 10et nem is lehet...nem tudok sportolni ugyanis kicsi sport után rosszul vagyok szédülök és hányingerem van :( segitsetek légyszi :(
2011. júl. 13. 10:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
a jógában csak a lélegzést tanitják?vagy mire jó még?soha nem értettem miért jógázik annyi ember :P
2011. júl. 13. 14:29
 12/22 A kérdező kommentje:
oké hát este esetleg próbálkozhatok hátha nem leszek rosszul de inkább szivesebben úsznák :D
2011. júl. 13. 14:31
 13/22 anonim ***** válasza:
2 ónap alatt le lehet fogyni 10 kilót. egyél sok párolt zöldséget, gyümit, és sportolj, mozogj. lehet sétálni naponta 1 órát, biciglizni, . mindegy hogy mi a sport csak mozogni kell.
2011. júl. 14. 06:48
 14/22 A kérdező kommentje:
jó :) köszönöm :)
2011. júl. 14. 12:57
 15/22 anonim ***** válasza:

és persze optimális fehérjebevitel, mert nem biztos hogy sok izmot akarsz veszíteni.. kiszámolt energiabevitel összetett szénhidrátokból.. ilyen apróságok.

jóga: az igazi jóga (bár valószínűleg a nem legjobb féle is jó!) megerősíti a testet, nyújtja az izmokat, ízületeket, ellazít..

kalarippajattu ismerősen cseng? lehet hogy nem.. azt mondják, a földön az első harcművészet. indiai, a kalások gyakorolták a jógát is, így baromi hajlékonyak és jó mozgásúak voltak. neten keresve mondjuk inkább mókás videókat találni.. de legalábbis furákat a fegyveres gyakorlataik.. a valóságban viszont biztos halálos, mint ahogy a jóga is (akár csak a taichi) egy nagyon kedvező edzés a testnek. persze nem diéta mellé edzésnek.

2011. júl. 15. 11:10
 16/22 anonim válasza:
10 kilót felszedni könnyebb ... zabálj b*meg
2011. júl. 17. 22:45
 17/22 anonim válasza:
simán fogyhatsz többet is 10 kg-nál, naponta vágod le a végtagjaidat, és igy egyre kevesebb kiló lehetsz :D
2011. júl. 23. 20:59
 18/22 anonim válasza:

5 nap alatt lefogytam 10 kilot ;) simán lehetséges !!!

csak tedd, vagy ne tedd, de ne probáld !!!!!

2011. aug. 1. 07:35
 19/22 anonim válasza:
Casanova voltam
2011. aug. 1. 07:36
 20/22 bix ***** válasza:

casanova: mesélj. zsírból 5 nap 10 kiló. az napi 2 kiló, tehát 18000 kcal deficit.

hogyan?

izomból meg vízből ennyit fogyni nem kunszt... de nem is célravezető...

2011. aug. 1. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!