Ezt ettem ma fehérjenapon, bűnöztem?
Figyelt kérdés
suli mellett -
reggelire: 1 banán és 1 kiwi
ebéd: felszeletelve 3féle sajt, 2 főtt tojás
vacsora:(17h-17:30) saláta natur grillcsirkével 1 pirítóssal, és egy kis mustáros öntettel
kevés kókusz
2009. márc. 25. 18:53
1/7 anonim válasza:
Nem túl nagy bűn, csak a gyümölcs nem értem minek kellett reggelire, ráadásul banán. Alma még kevésbé gáz ilyenkor.
2/7 anonim válasza:
Reggelire csak gyümit eszünk nem?
3/7 A kérdező kommentje:
reggelire mindig gyümölcsöt kell enni!!! 1ső válaszoló ugy látom nem ismeri a 90napost...
2009. márc. 25. 19:20
4/7 anonim válasza:
Miért gondolod,hogy bűnöztélEz igy teljesen jó!
Miért irta első hozzászóló,hogy gyümölcs nem kell?Hisz az minden nap kell,délig!
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm neked!!^^ megnyugtattál :)
2009. márc. 25. 19:21
6/7 anonim válasza:
Akkor bocsánat, csak nem értettem fehérje napon miért lehet enni gyümölcs(cukrot). De akkor a kérdést sem értem :)
7/7 anonim válasza:
Agyrém én már annyi félét olvastam de én is így csinálom fehérje napon annyi tej,yoghurt, kefirt, túró, tojás húsfélét eszem amennyi jól esik nem dekázgatok és így is minusz 6 kg ban vagyok 1 hónap után!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!