40. napom van ma.6,5kg ment le eddig. Ez normális?

első fogalmazd át szerintem a mondatod, mi az hogy 10 kiló fölött nem zsír megy le??
Szerinted mindenkin csak 10 kiló zsír van?

Sztem normális. Persze minden attól (is) függ, hogy mennyire (pontosan) tartod be a diétát. Nagyrészt szigorúan vagy esetleg megengedsz néha - akkor amikor igazából nem kéne - finom falatokat.De ez egyébként, mint ahogy az előttem szóló is írta, az anyagcserétől is függ./Zárójelbe megjegyzem: Én is csinálom a diétát, és én már úgy kb. (mert nem számolom bizonyos okok miatt) az 50.valahány napnál is járok és a fogyásom eddig 6 kg. De én tudom h ennek az az oka amit az elején említettem, mert nem mindig tartottam be mindent ("kis apróságokat" főként).Pl: délelőtt banánt is ettem (ami nagyobb kalóriatartalmú), egy hónapja viszont már csak szigorúan almát.,+ ilyenek./
Remélem hasznos volt a válaszom!:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!