Elhatároztam magam. Velem tartasz? :D
Figyelt kérdés
Elhatároztam h holnaptól fogyózok,azaz a90 napos diétát elkezdem. általában 1-2 nap és fel adom én pedig nem szeretném feladni:// nem tart valaki velem ?: D hogy legyen kinek leirnom h miket ettem az nap. meg ha valaki tartaná bennem a lelket. persze fordítva is :D előre is köszi ((:2011. máj. 14. 18:44
11/13 anonim válasza:
mark86
előre bocsi mindenkitől!
AGYMOSOTTAK VAGYTOK? nem láttok a szemetektől???
A 90 napos diéta EGÉSZSÉGKÁROSÍTÓ HATÁSÚ!
12/13 anonim válasza:
Szerintem hülyeség ez a 90 napos diéta.
Megmondom én hogy fogytam le, 92kg voltam vettem egy szobakerékpárt, július elejétől, augusztus 31-ig majdnem nap minden nap tekertem napi 2 órát 45km/órás sebességgel, elején kicsit lassabban ment de végén belejöttem. Tehát napi 90km-t tettem meg, de nem volt emelkedőre állítva. 17kg-t fogytam szeptember elsejére. Amikor megláttak a suliban nem hittek a szemüknek, még most is előttem vannak azok az arcok :DDD
13/13 A kérdező kommentje:
már elkezdtem (: de azért köszönöm :DD
2011. jún. 2. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!