Ez a diéta ugye nem az éhezésről szól?
Az a diéta nem jó, ahol éhezened kell: megedződsz a fogyás ellen, és utána veszett gyorsan visszahízol mindent (vagy még többet).
De ugye viccelsz a banánnal? Attól hízni fogsz!
Öhm.. nem vicceltem :D Azt tudom, hogy délelőtt csak gyümölcsöt lehet enni. Én vagy almát vagy banánt viszek ( sajnos elég válogatós vagyok és nem eszek meg több gyümölcsöt csak ezt a 2-t, sőt a húst sem szeretem, nagyon max a virsli meg a párizsi, szalámik... ) Akkor vigyek inkább banánt? És amit ma ettem, az úgy jó?
Köszi, hogy írtál! :)
inkább almát vigyél,
Alma 130kj, 31kcal
Banán 441kj, 105kcal
szerintem ebből rájöttél...
Nem szabad éhezni és az elején légy kegyes magaddal, DE!!
Mihelyst lehet, csökkentsd az adagodat, hogy összeszűküljön a gyomrod.
Sose edd magad teljesen tele, nyugodtan, lassan egyél, minden falatot alaposan rágj meg.
Ha az almát feldarabolod esetleg egy fél banánnal egyetemben, akkor gusztibban néznek ki. Én ételhordóban viszem el. Próbáld ki a narancsot, mandarint, ananászt, ezek jó zsírégetőek.
És jó amit ettél, de azért egy kicsit erős... mármint a rizs, krumpli mentőöv, ha nem bírod annyira a zöldséget. Na mindegy, majd leszoksz róla idővel. Keményítőnapon próbálj inkább salátát enni, vagy lecsót.
Rendben! Megpróbálom csökkenteni az adagomat... Mert bevallom tényleg szinte " zabáltam " :D Múlt héten elkezdtem a diétát, csak hétvégén nem bírtam ki, pedig 3kg-t lefogytam majdnem 1hét alatt... ( Ezen meg is lepődtem... Vasárnap 65kg voltam, pénteken már 62 )
Igaz, akkor másképp csináltam, nem " zabáltam " így, hanem néha éheztem... Aztán most kezdtem el megint kedden, szóval tényleg próbálom csökkenteni az adagom.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!