Aki már csinálta, hatásos? Nehezen lehet betartani? Fiatal vagyok hozzá?
Gondolom a 90 napost.
Véletlenül se kezd el.Logikátlan,egészségtelen és hatástalan.
Kipróbáltam, és nem ajánlom. Nekem a hormonháztartásom borította fel, és az emésztésem is gallyra ment a sok gyümölcsnap-víznap miatt.
Gyógyszerekkel tudta csak a doki helyreállítani a ciklusom, úgy ahogy, de sose tudni, mikor lesz pár nap barnázásom.
100%, hogy ez a diéta volt a lugas, és amikor utánaolvastam (utólag persze, eső után köpönyeg) kiderült, hogy nem én jártam így egyedül.
Felejtős.
Szia!
Én is csináltam már ezt a diétát, amikor felszedek pár kilót, én mindig ezzel dolgozom le és nekem eddig ez bevált! És semmi bajom sincs! Szerintem víznapokat ne tarts, az tényleg nem lenne még jó neked!
Én gyümölcsnapon szoktam enni kis pattogatott kukoricát (tudom, hogy az nem gyümölcs, de kevés kalóriás és legalább nem cseszi szét a gyomrom!). DE! Kezdj el mozogni is, akkor lesz igazán hatékony! Ez a diéta+ mozgás= csoda!!!!!!!!!!!
De tényleg nem szabad olyan sokat koplalni, mert ez nem olyan diéta. Itt ehetsz, csak nem mindegy, hogy mikor mit, de szerintem ez messze a legbetarthatóbb diéta!
Sok sikert! Drukkolok!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!