Létezik, hogy hízzon valaki a 90 napos diétától?
Figyelt kérdés
2008. febr. 15. 06:22
1/6 anonim válasza:
Én eddig csak fogyásról hallottam. Volt ismerősöm, aki majd 20 kilót dobott le vele.
Miért, te hízol????
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ ,én már mindentől félek mielött belekeztem volna ebbe a fogyokurába szinte egy pohár viztől is hiztam
2008. febr. 15. 13:04
3/6 anonim válasza:
én! de azért híztam mert nagyon éhes lettem tőle és mindent felzabáltam. És most kalóriákat számolok úgy fogyózom, de ha belekezdenék a 90 naposba, sztem híznék, mert többet kell benne enni, amennyit én most megeszek..
4/6 A kérdező kommentje:
és ez a kaloriaszámolos bevált?
2008. febr. 16. 11:55
5/6 anonim válasza:
Csak akkor hízol,ha nem tartod be a szabályokat!Fontos a szétválasztás,de az is,hogy ne legyen több a kaja 1 tányérnál.A vacsora pedig ha lehet,ennél is kevesebb.Zöldségből,salátákból ehetsz amennyit akarsz,a húsnál és a kenyérnél van előírt mennyiség.Ha már ezt betartod,biztos hogy fogyni fogsz és nem kell bizonytalan számolgatásokkal küszködni,mert az nagyon becsapós.
6/6 anonim válasza:
hát... pedig nekem elég jól bevált a kalóriaszámlálgatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!