Miért van az hogy szénhidrát napon és fehérje napon lelkiismeret furdalásom van ha eszek?
Figyelt kérdés
Ugy érzem hizni fogok tőle mérlegre se merek állni már.2008. febr. 14. 04:50
1/2 anonim válasza:
Ez egy bevált diéta. Ha betartod a szabályokat, nem hízhatsz!! Mivel a különböző fajta tápanyagokat egymástól elkülönítve eszed, nem rakódik rád semmi. A szénhidrát napot nem hagyhatod ki, mert egyrészt nem lesz hatásos a diétád, másrészt a szervezetedben a 3 hónap alatt komoly energiahiány alakul ki. Ha komoly túlsúllyal indultál, akkor akár egy 20-ast is ledobhatsz a 3 hónap alatt. Ha meg nincs komoly túlsúlyod, akkor érthetetlen ez a nagy kétésgbeesés.
2/2 anonim válasza:
azért amiért nekem is volt és szerintem még sok más fogyózónak,mert hihetetlen hogy eszel és fogysz/4 hetem van vissza eddig 14 kg minusz/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!