Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Miért van az hogy szénhidrát...

Miért van az hogy szénhidrát napon és fehérje napon lelkiismeret furdalásom van ha eszek?

Figyelt kérdés
Ugy érzem hizni fogok tőle mérlegre se merek állni már.
2008. febr. 14. 04:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bevált diéta. Ha betartod a szabályokat, nem hízhatsz!! Mivel a különböző fajta tápanyagokat egymástól elkülönítve eszed, nem rakódik rád semmi. A szénhidrát napot nem hagyhatod ki, mert egyrészt nem lesz hatásos a diétád, másrészt a szervezetedben a 3 hónap alatt komoly energiahiány alakul ki. Ha komoly túlsúllyal indultál, akkor akár egy 20-ast is ledobhatsz a 3 hónap alatt. Ha meg nincs komoly túlsúlyod, akkor érthetetlen ez a nagy kétésgbeesés.
2008. febr. 14. 08:25
 2/2 anonim ***** válasza:
azért amiért nekem is volt és szerintem még sok más fogyózónak,mert hihetetlen hogy eszel és fogysz/4 hetem van vissza eddig 14 kg minusz/
2008. ápr. 5. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!