15 éves vagyok,130 kió, és az lenne a kérdés, hogy mennyit tudnék leadni maximum, természetesen emberi körülmények között, a nyár alatt, ami sacc/kb.90 nap?
Szerintem ami nálad célravezető lehet az a következő:
3óránként egyél,sose egyél annyit,hogy jól lakj, de ne is maradj utána éhes. Igyál sok folyadékot. Ételek közül, amit szerintem egyél :hal,fehérhúsok, zöldségek, gyümölcsök, ha kenyeret eszel azt ne este tedd,és inkább teljeskiörlésűt, ehetsz még túrót, tojást. De nyugodtan megeheted az otthoni ebédet is, csak mértékkel, és odafigyeléssel, pl főzelékhez ne egyél kenyeret, húshoz inkább zöldségköretet egyél ha lehet. Cukros üdítőket teljesen iktasd ki, mentes ásványvíz a legjobb szerintem, idővel hozzászoksz majd. Édességeket csak egy-egy alkalommal egyél, ha mégis kívánod egyél meg egy almát..
Írok neked egy étrendet, ami az gondolom,hogy neked jó lehet, azt ne felejtsd el,hogy nem eshetsz át a ló túloldalára,ezért csak fokozatosan csökkentheted az adagokat:
Reggeli: két szelet teljes kiörlésű tosztrozskenyér, 3 szelet csirkemellsonka, egy közepes paradicsom
Tízórai: teljeskiörlésű zsemle, csirkemellsonka, uborka,1 alma
Ebéd: egy tál zöldsgéleves, egy nagyobb szelet csirkemell-zöldsalátával
Uzsonna: 1 banán és egy alma
Vacsora: 2 főttojás, 10dkg csirkemellsonka,valamilyen gyümölcs
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!