Ez még csak a legelső nap, de nagyon rosszul vagyok. Miért?
könnyű mondani, ezt csináltam február óta, sokszor kell enni stb aztán én meg egyfolytába éhes vagyok és folyamatosan ettem mondván h úgyis sokszor kell enni és nem is fogytam..
ezt a 90 naposat is május végéig fogom csinálni mert nem 25 kg-t akarok fogyni hanem csak olyan 6-7-et, és ez a diéta sokmindenkinek bevált úgy h nem hízták vissza, miért híznám visssza, nem fogok fogyás után napi 2 tábla csokit enni...
igen de én nem tudok kis adagokat enni ha egyszeréhen halok nem tudok eg ypicit enni..
szóval végigcsinálom a 90 naposat, csak május végéig csiálom, nem pedig végig, most 1 hónap és vége, ezzel az alap fogyós tanácsokkal meg nem fogytam le szóval..ez meg csak bevált mindenkinek akkor nekem is be fog
Ne csináld ezt a szar diétát, tanulj az én hülyeségemből: kicsináltam a gyomromat teljesen, azóta tök sok mindentől fáj a hasam, nem ehetek rántott húst, retket, paprikát, paradicsomot, lángost, palacsintát, kólát, soroljam még? A nyálam csorog, mikor ilyeneket kajálnak a környékemen, de muszáj megállnom, mert nem bírja megemszteni a szervezetem. Fogytam tőle 2 hónap alatt 13 kg-ot, de igen szarul néztem ki utána. Lötty voltam, és erőtlen, előjött a narancsbőr is. Visszahíztam 8 kilót, de kövérebbnek látszom, mint előtte, mert izmot vesztettem, és zsír jött vissza. (nem zabáltam, nem eszem kenyeret már 2 éve, max egy-két szelet kocka graham kenyeret -ez kb. 4 dkg - csak csirkehúst eszem, és semmi zsírosat)
Most 1 hónapja eljárok heti 2x edzőterembe, másfél órát kardiózok futópadon, eliptikus tréneren, lépcsőzőgépen és biciklin, szépen potyognak a centik, már lóg a farmer a seggemen, és nagggyyyon jól érzem magam a bőrömben. A kajával csak óvatoskodok, eszem 3-4x naponta, de este már csak joghurtot, vagy egy pár virslit üresen. Nem szenvedek, élvezem! Higgy nekem, így jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!