Fogok vajon még fogyni a kilóimból?

Ez attól függ, hogy milyen magas vagy és mekkora a túlsúlyod, a túlsúlyod inkább zsíros vagy vizes állapotú, és mekkora a vízvisszatartása a szervezetednek.
Ha sok a súlytöbbleted, akkor több megy le az első időszakban, ha kevesebb, akkor természetesen kevesebb. A szervezeted ezt önmaga szabályozza. Az első időszakban könnyebben megy le, a következő időszakban egyre kevesebb és egyre nehezebben. A 90 napos diéta után érdemes 3 hónap szünetet hagyni, és utána megint el lehet kezdeni.
És sok-sok folyadékot kell inni: vizet!!! nem pedig tejet, húslevest, kávét, üdítőket… mert annak feldolgozásához már energiára van szüksége a szervezetnek.
Tudom ezt azért, mert kipróbáltam, s elég sok DIÉTÁN túlestem… nem nagy eredménnyel.
A szervezetnek nem elég a diéta. A felfogást, az életformát, az akaratot kell megváltoztatni, egészségesebbé tenni ahhoz, hogy a szervezetünk valójában vissza is álljon a „normális” , súlyra, s visszanyerjen egy jó homeosztázissal rendelkező szervezetet, s azt meg is tudjuk tartani.
Ehhez természetesen nélkülözni kell a sok édességet, a sok húst, a sok tejterméket, a mértéktelen szénhidrátot. És itt a hangsúly a SOK-on van. (mert mértékkel azért lehet)
Nekem a legjobb „diéta”, ami bevált, hogy mindig kevesebbet egyek, mint amit szoktam, (R-E-V), napi 5x, de kevesebbet, és figyelni kell a mit-mivel eszek össze témára, de nagyon!
Olvasd el a Testkontroll című könyvet – szerintem sokat fog segíteni.
S még valami! A havi 5 kg fogyás majd nem, hogy sok, de nagyon jó. (csupán a jójó effektusba ne kerülj bele.)
Egyébként az étkezéssel/diétával kapcsolatosan vannak jó hozzászólások, érdemes olvasgatni őket.

Kitartás!
Stagnál a súlyod, van akinek az utolsó egy hónap alatt megy le a maradék.
Ne hagyd abba, mert a 90 napot végig kell csinálni, utána a gyümölcsevést tartani, vagy visszajön az a 7 kiló.
Ha kell, csökkentsd az adagokat, de többször egyél, sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!