Mennyiről mennyire fogytatok a 90nap alatt? Mennyit mozogtatok, hogyan étkeztetek? Elégedettek vagyok vele?
most tartok a 30 napnál.
73 kilóról indultam, most 65 vagyok
(-8 kiló)
Én Leg Magicezek, de csak hogy formáljak, majd nemsokára úszni kezdek, és szaunázok
sok vizet iszom, teákat, kevesebbet próbálok enni és betartani a diétát
még egy tizest szeretnék lefogyni
En ket honapja csinalom es 12 kilot fogytam, 82rol indultam, most vagyok hetven kg, 178 cm magas.
En elegge atalakitottam, szenhidrat napot nem tartok, helyette feherjet eszem inkabb, hetente hatszor egy orat aerobikozom.
Sziasztok.
Sajna volt régebben egy nagyon rossz diétám, amivel sikerült tönkretennem magam. Leginkább a gyomromat. Sajnos nem bírom a gyümölcsöt, és ha nem eszem "normálisan", akkor rosszul leszek, rám tör a pánik, volt hogy el is ájultam.
szerintetek kihagyhatnám a teljes gyümi napot?
Én 170/75 kiló vagyok. Van Leg Magic-hez hasonló Leg Shapem, plusz lépegetőm meg egy önsúlyot húzó kondipadom. Leginkább az elsőt használom+felülések, láb emelések. Csinálok napi 50 hasizmot (felülés) 50 lábemelést, 50 fekve felhajlást(remélem érthető), A LM-en kb. 150-200 gyakorlatot. Plusz csipő emelést. ennek 3-4 hete, figyelek az étkezésre, még sincs semmi hatás. A nagy hájréteg maradt a hasamon, combomon.
A 90 naposat kipróbálnám, de fent leírt akadálya van.
nos?
Az előttem lévőnek írnék. Tudom, hogy most mindenki "kiabálni fog" de szerintem probáld meg, mi lehet a lagrosszabb az, hogy nem sikerül, de legalább nem is fogsz hízni. :-)
Tisztában vagyok a 90 napos diéta szabályaival és azzal is, hogy a napokat nem lehet kihagyni és felcserélni, de többször is olvastam, hogy egy kis átalakítással is működött már. Lehet, hogy nem olyan hatásos de próba szerencse. Ha nem próbálod ki sosem fogod megtudni, hogy sikerülne-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!