Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ha nem csinálom végig, csak...

Ha nem csinálom végig, csak mondjuk 30 napig, akkor is fogyhatok vagy inkább csak kárt okozok magamnak?

Figyelt kérdés
Fogynom kéne, de elég nehezen tudok parancsolni magamnak, s a napi beosztásom, az életmódom sem olyan, hogy garantálni tudjam magam számára, hogy képes leszek végigcsinálni a 90 napot. Mivel ennek a diétának az a lényege, hogy megváltoztatja a szervezet működését, lehet h csak kárt okozok, ha elkezdem, de nem fejezem be? Arra gondolok, h a szervezetem épp kezd "átállni", én me abbahagyom....:S
2008. febr. 11. 00:38
 1/2 anonim ***** válasza:
èn még soha nem csináltam végig, egyszer 6 kg-t fogytam (nincs túl sok feleslegem) és csak 2 jött vissza.
2008. febr. 11. 09:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a szervezeted. Van, aki egyből tud fogyni, van, akinek kell jópár hét, hogy elinduljon a fogyása. Tehát egyénfüggő. Nem lehet azt mondani, hogy ettől meg attól egy hónap alatt pl ennyi meg annyi kilót fogsz fogyni. Próbáld ki, és ha mégis kibírod, akkor folytasd! Ha nem, akkor válts másik diétára.
2008. febr. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!