Alkoholt lehet-e inni a 90 napos diéta során?
Az alkohol kalóriatartalma a legnagyobb az összes tápanyag közül, azonkívül erős idegméreg. De gondolom ezt Te is tudod.
Ha szerencséd van, már kevéstől is berúgsz, és akkor nem olyan gáz a kalóriamennyiség, de ez nem azt jelenti, hogy rendszeresen (hetente) be kell rúgni. Talán 1-2 havonta még normálisnak mondható.
Előző! Ne legyél már ilyen sötét, ezt magadtól találod ki?
Az alkohol már magában is hízlal -cukorból van, kalóriatartalma 12Kcal/g. körül van. Egy lájtos tekila, amiből 5-6 felest azért le szoktak gurítani ,200 kalória, tehát a napi kalóriabeviteledet meg tudod oldani egy félórás ivászattal. Szépen kérlek, ne írj ilyen butaságokat, hogy fogyaszt, mert ha 10- ből 1 elhiszi, és teqila-kúrába kezd ,már az is szomorú lenne.
Nem a tequila fogyaszt, hanem a kaktusz, amiből kinyerik! Egyébként a tequila is a száraz italok közé tartozik. És tényleg a Norbi féle diétában a száraz italok 1-es kóduak! De persze ez nem jelenti azt, hogy a 90 napos alatt sűrűn lehetne alkoholt fogyasztani! Egy-egy alkalommal, havonta egyszer maximum! Utánna meg tarts víznapot!!!:)
Előző! Jól nyomod, ha le tudsz gurítani 5-6 tequilat! Detox-ba még nem kerültél?
:-D
Nem iszok semmi rövidet évek ótta, de fiatalkoromban 1 üveg ilyen akármi lement egy este. (csak én nem diétáztam) Nem hogy detoxba, de még rosszul se voltam tőle. Ahogy örexik az ember, egyre kevésbé bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!