Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Alkoholt lehet-e inni a 90...

Alkoholt lehet-e inni a 90 napos diéta során?

Figyelt kérdés
tehát ilyen 7végi kiruccanások során...:)
2008. febr. 1. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Az alkohol kalóriatartalma a legnagyobb az összes tápanyag közül, azonkívül erős idegméreg. De gondolom ezt Te is tudod.

Ha szerencséd van, már kevéstől is berúgsz, és akkor nem olyan gáz a kalóriamennyiség, de ez nem azt jelenti, hogy rendszeresen (hetente) be kell rúgni. Talán 1-2 havonta még normálisnak mondható.

2008. febr. 2. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan veszed és akarsz is fogyni, kevés alkoholt fogyasztassz. A sok kalória mellett a tömények és a száraz borok (főleg a vörös) fokozzák az emésztést is. Így éhesebb leszel, többet szel, és oda a diéta.
2008. febr. 2. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem száraz pezsgőt nyugodtan ihatsz, mivel a Norbi féle diétába az 1es kódunka számít! Azt hallottam, hogy a tegulia-t is lehet inni, mert amiből kinyerik fogyasztó hatású :)! Szerintem ami száraz, azt nyugodtan ihatod!
2008. febr. 4. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző! Ne legyél már ilyen sötét, ezt magadtól találod ki?

Az alkohol már magában is hízlal -cukorból van, kalóriatartalma 12Kcal/g. körül van. Egy lájtos tekila, amiből 5-6 felest azért le szoktak gurítani ,200 kalória, tehát a napi kalóriabeviteledet meg tudod oldani egy félórás ivászattal. Szépen kérlek, ne írj ilyen butaságokat, hogy fogyaszt, mert ha 10- ből 1 elhiszi, és teqila-kúrába kezd ,már az is szomorú lenne.

2008. febr. 5. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a tequila fogyaszt, hanem a kaktusz, amiből kinyerik! Egyébként a tequila is a száraz italok közé tartozik. És tényleg a Norbi féle diétában a száraz italok 1-es kóduak! De persze ez nem jelenti azt, hogy a 90 napos alatt sűrűn lehetne alkoholt fogyasztani! Egy-egy alkalommal, havonta egyszer maximum! Utánna meg tarts víznapot!!!:)

Előző! Jól nyomod, ha le tudsz gurítani 5-6 tequilat! Detox-ba még nem kerültél?

2008. febr. 5. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:

:-D

Nem iszok semmi rövidet évek ótta, de fiatalkoromban 1 üveg ilyen akármi lement egy este. (csak én nem diétáztam) Nem hogy detoxba, de még rosszul se voltam tőle. Ahogy örexik az ember, egyre kevésbé bírja.

2008. febr. 6. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki feltesz ilyen kérdést biztos azt a választ várja hogy " persze hogy nem baj, igyál csak nyugodtan bármit, hisz az alkohol zsíroldó hatású, ritka is a kövér alkoholista" pedig a diéta azért diéta mert vannak dolgok amik nem ajánlottak és van ami tilos. Ez pedig nagyon nem ajánlott.
2008. júl. 1. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!