Feltételezem azért akarsz fogyni, hogy jól nézz ki. Sport és kiegyensúlyozott táplálkozás nélkül ez nem fog menni, bármilyen meglepő.
Ne is haragudj, de ekkora marhaságot hogy lehet kitalálni? És neked a szüleid megengedik, hogy kenyeren, levesen, meg vízen élj? Ráadásul ebben mi a jó? Mert ha valamiféle örömet okoz sanyargatni magad, csak tessék.
El vagyok ragadtatva ezektől az elméletektől... És akkor mi lenne, ha esetleg nem 15 percet szánnál tornára, hanem egy órát? Esetleg még nutellát is kenhetnél a kenyeredre...
2011. febr. 22. 20:17
15/19 anonim válasza:
Ja, és ha fogyni akarsz, elég lesz csak egy tábla csokit enned naponta, értelme kb. ugyanannyi lenne, az eredmény is.
2011. febr. 22. 20:21
16/19 anonim válasza:
SZERINTEM ez nem jó megoldás! Nagyon sok mindennel próbálkoztam, és nekem a 90 napos diéta jött be! Keress rá a neten! Mindent tartalmaz, amit az egészséges táplálkozás megkövetel, és mivel te fejlődésben vagy, (ahogy én is), nem szabad ennyire leszűkíteni az ételek körét! Ja, és viszonylag olcsó is ez a diéta, hiszen nem kell olyan ételeket, zöldségeket, stb. venni, amelyeknek a nevét életedben nem hallottad még... Szóval, nagyon jó, én három hónap alatt leadtam 10 kg-t! Persze, ez sok mindentől függ. Mennyit tornázol, be tartod-e a szabályokat. Hozzáteszem, a gyümölcs napot soha nem tartottam be, mindig belefért egy kis csoki. Nézd meg, keress rá, mert megéri! ÉS még sanyargatnod sem kell magad..
2011. febr. 26. 08:40
17/19 anonim válasza:
Legalább a vízzel ne spórolj!!! Ha már tényleg ilyen egyoldalú fogyókúrát választanál, akkor is igyál eleget. (Nem értem egyébként, hogy a vizet miért kell ennyi adagban meghatározni). Attól nem hízol és a sok folyadékra szükséged is van.
2011. febr. 26. 22:34
18/19 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva: -5; -10. Ne ezt csináld! Amit leírt az egyik válaszoló, mindent meg kell adni a szervezetnek, szépen beadagolva napi 6x étkezni, keveset, és csak azt ami szükséges. Edzeni pedig többet kéne. De ha makacs vagy és ragaszkodsz ehhez akkor majd nézd meg magad.
2011. márc. 17. 15:06
19/19 anonim válasza:
Jah és igen a víztől emelkedhet a súly a mérlegen. Ha megiszol egyszerre 1 litert. De ez nem azt jelenti hogy megmarad, egyáltalán nem! A vizet teljes mértékben elhasználja/kiüríti a szervezet raktározás nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!