Keményítő napon mennyi párolt zöldséget lehet enni? Lehet mellé enni konzerves kukoricát?
A kukorica elég hízlal,de ha gondolod...
Kevesebbet mint eddig megszoktál, tehát egy tállal.
saját bőrőmön tapasztalom, hogy nem kell éhezni!! Annyi zöldséget párolj meg amitől jól laksz délben, és este egy picit kevesebbet.
Nekem 5 kg ment le 33 nap alatt, úgy, hogy mindig tele a tányér!:-D
Az első válaszolónak!
Te ezt élvezed?!Gúnyolódni itt a diétázókkal?!Ekkora egy arogáns,pökhendi embert mint te még nem láttam.Nem értem,hogy mit keresel itt?Ha ennyire irritál,hogy egyesek komolyan veszik ezt a diétát,akkor miért olvasod nap mint nap a kérdéseket,és válaszolsz hülyeségeket?!
Mi ebben a pökhendiség?:)
Nagyon összekeversz az ilyen beszólogatós emberekkel, én is 90 napozok, azért mondtam, hogy a kukorica hízlal, inkább ne azt edd keményítő napon.
A diéta leírásában az van, hogy egy tállal egyél az ételekből, kevesebbet mint régebben, hogy ne csak minőségileg de mennyiségileg is javíts.
Azért köszönöm a kedves szavakat:)
a második vagyok.
"a kukorica hizlal"........a tészta nem??
Az én véleményem erről a diétáról, hogy nem kell ÉHEZNI, és mégis fogysz.A kérdezőnek sok sikert!)
Meg, de máskor nézd meg a konzerv oldalán az értékeket, inkább többféle zöldségből kreálj egy salátát.
Ha brokkolit, céklát, karfiolt, paradicsomot eszel, az még extrán jó, mert ezek zsírégetőek.
Másik válaszolónak:
de a tészta is, viszont minden nap lehet diétásan étkezni...nem arról szól a 90 napos, hogy tömd degeszre magad mindenféle hízlaló étellel ( mellette mozogni is kell, még a szénhidrátnapon is kerülni a cukrot, ha lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!