Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Hogy lehet fogyni 12 kilót 90...

Hogy lehet fogyni 12 kilót 90 nap alatt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 18:03
1 2
 11/15 anonim válasza:

jahh, a rengeteg marhaság....

először is: diéta <> fogyókúra, diéta=speciális étrend (ami történetesen hízókúra is lehet pl.)

súlycsökkenés <> fogyás, súlygyarapodás <> hízás!!!

szopathatod magad x napos fogyókúrákkal... HÍZNI FOGSZ!!!

Testedben a fő energiazabáló az izomzatod, ha koplalsz, vagy durván fogyózol egyből az izmod látja kárát... a súlyod (izomzatod) csökken, a lerakódott zsír alig-alig, a súlyod ugyan kisebb lesz, de már kevesebb energiafogyasztó izommal rendelkezve sokkal könnyebben hízol, tovább gyarapítva a zsírpárnáidat.

Sportolj, fejleszd az izmaidat, csökkentsd a szénhidrátbevitelt, vagyis az összetételét. Ne finomított, vagy gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó élelmiszereket fogyassz (liszt alapú kaják - kenyér [tökmindegy milyen kiőrlésű], tészták, rizs, burgonya, cukor, stb), hanem alacsony glikémiás indexű és telítettségűeket (zöldségek, gyümölcsök) és egyél megfelelő mennyiségű húst (ne szójával (brrrr.) és burgonyakeményítővel "feljavított" felvágottakat!).

És igen, senki - se férfi, se nő - ne "rettegjen" attól, hogy túlságosan izmos lesz.. hahhahhaha, szép is volna, ha ennyire könnyű lenne

Még annyit: én nem egy a levegőbe ostoba sületlenségeket böfögő "táplálkozási tanácsadó" vagyok, hanem maga a bizonyíték, én tudok, van mit prezentálnom :))

2011. febr. 11. 08:42
 12/15 anonim válasza:
Én speciel egy kis mozgással összekötve, ami napi 25 km biciklizést és napi 6-7 km futást jelentett összesen fogytam nyáron 3 hónap alatt 25 kilót.
2011. febr. 11. 09:28
 13/15 anonim válasza:
sok módszer van rá, de nem mindegy, hogy mekkora súllyal indulsz! ha pl. sok rajtad a súlyfelesleg, vigyázz, hogy inkább lassan fogyj, nehogy kinyúlt bőrőd maradjon utána. én az első -6 kg-hoz a juharszirupos diétát ajánlom, utána meg kerüld a kenyérféléket, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, és mozogj rendszeresen. hogy a bőröd tudja követni az alatta zajló változásokat, mindenképp használj rendszeresen testápolót, és ha bírod, váltott vizes zuhanyozással is rásegíthetsz.
2011. febr. 11. 09:55
 14/15 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, a kérdésedre válaszolva én 30 nap alatt fogytam le 13 kg-t a 90 napossal....
2011. febr. 13. 10:40
 15/15 sanyi180 válasza:
Egyszerű nem eszel 90 napig!
2011. febr. 13. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!