Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Szeretnél magadnak 1 figyis...

Szeretnél magadnak 1 figyis lelkitársat?

Figyelt kérdés
Vegyetek fel msn-re ha szeretnétek magatoknak 1 fogyis lelkitársat velem mindent meg lehet beszélni ez az msn-címem: s. virag95@hotmail.com
2011. febr. 4. 18:16
1 2
 11/16 anonim válasza:
21:47-es vagyok. És már elkezdted a fogyókúrát? :)
2011. febr. 7. 20:22
 12/16 A kérdező kommentje:
igen kb 1 éve de nem non sikerül :( tudnál segiteni ?:( :)
2011. febr. 8. 19:56
 13/16 anonim ***** válasza:
én 3 éve vagyok szexmániás, azóta 21 kilót fogytam... Hiába, ha fogyni akar az ember, mozogni kell sokat :D
2011. febr. 9. 00:34
 14/16 A kérdező kommentje:
:P...
2011. febr. 9. 12:35
 15/16 anonim válasza:
Nálam miért nem válik be a szex? Pedig aktív résztvevő vagyok (elég gyakran:P) és vhogy azzal mégse tudok fogyni... 19/L
2011. febr. 9. 15:40
 16/16 anonim válasza:

21:47-es vagyok:

Én voltam kardiológián és ott mondták hogy le kell fogynom, szóval még aznap belekezdtem. (előtte is tudtam, hogy fogynom kell, csak nem volt meg az a löket... már több mint 2 hete csinálom) Napi 3x-4x eszem (tudom, hogy 5x kéne, de későn már nem akarok, és máshogy meg nem fér be a napomba) sokkal kevesebbet eszek, és mégse vagyok éhes. A szénhidrátot nagyon lecsökkentettem (de szerencsére eddig se voltam kenyér-mániás)a cukrot pedig elhagytam. Napi 40 percet szobabicajozok, és jól érzem magam. 2 hét alatt 4.5 kilót fogytam :)

Nagyon fontos hogy ne 2 hét alatt akarj ledobni 20 kilót és ne is koplalj mert ahogy szokták itt is írni " Az a 20 kilókat se két hét alatt szedted fel" :D Tűzz ki magadnak kisebb célokat. Ha megáll a fogyás akkor kicsit növel a kalóriabevitelt (ezt csak olvastam, még szerencsére nem állt meg.)

De a legfontosabb, hogy tényleg határozd el magad, és fogd fel, hogy változtatnod kell és sokkal könnyebb lesz, mert nem az fog a fejedbe járni hogy "Jajj, fogyóznom kell" hanem hogy "Nemsokára szép/egészséges leszek!"

2011. febr. 10. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!